2010.04.22

Aktatáska - egy kicsit másképp

HorvathL | 2010.04.22 8:00 | 2 hozzászólás


Az aktatáskákról mindig az unalmas emberek jutnak eszembe - fontos beosztás, jól menő vállalkozás, megcsalt feleség, sportautó. Kellékük a fekete aktatáska, szigorúan számzárral. (Vagy inkább csak az amerikai filmek égették belém ezt a képet...) A lényeg, hogy az aktatáskát lehet szépen is "tálalni", erre bizonyítékként tekintsétek meg a Future Collectables eme darabját. Egy stílusos filmbe pénzzel teletömve ezentúl csak ilyet engednék.
Szerintetek milyen?
 

(via selectism)




Címkék: kiegészítő táska

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr951941530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2010.04.22. 13:38:52

Az oldalszíjjal, nem.
Régen a hangszeres táskák voltak ilyen sárgaréz saroklemezekkel ellátva és ennek egy kisebb változata volt, az iskolás táskám egy rövid ideig.Annak meg volt a maga hangulata, ennek a táskának nincs kisugárzása számomra.

rutyis 2010.04.22. 14:51:27

szerintem meg pont a szíj teszi kissé egyedivé. mondjuk hiányolom belőle a kis fakkot amibe tollat meg noteszt meg mit tudom én mit lehet tenni. ebben zörögne minden, de ezt leszámítva nekem kéne.már csak egy olyan melót kell találni ahova büszkén viszed...
süti beállítások módosítása