2010.04.10

Rachel Comey: a legszebb cipők őszre

HorvathL | 2010.04.10 12:50 | 3 hozzászólás


Egyik kedvenc tervezőnk Rachel Comey, aki úgy tűnik megszabja az irányt a férfi cipőknek. A Vagabond és a Zara üzleteiben is megjelent néhány olyan megoldás, amely kísértetiesen hasonlított a tervezőnő legutóbbi kollekciójában használt ötletekhez (főleg a cipőtalpak színeinek variálására és a felsőrészek kialakítására gondolok). Nézzük meg néhány őszi cipőjét, aztán pedig mindenki kattintson a most megnyílt webshopra (a post végén), ami egy remek oldal. A cipők árai (designer szinten) annyira nem is elrugaszkodottak. 300 és 400 dollár között mozognak.
Tökéletes reklámfotók cipőkről. Ez nekem megint a kéne kategória lett.  Nektek?
 

rachelcomeymens.com




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr511909485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LJS 2010.04.10. 12:59:00

nekem csak az 5. tetszik, de 3-400 dolcsit egyikért sem adnék.

LuPuS 2010.04.10. 13:11:27

Ezek klasszikus férficipő minták alapján lettek készítve. Pont ma voltam a Vagabondban Oxford és Derbi cipőket nézni, a negatív gondolat a gumi talp :(

- az első egy kétszínű derbi
- a második nem tudom mi akar lenni (derbi )
- a harmadik sima derbi
- negyedik cipő talpának színe számomra teljesen eltér( másnak biztosan tetszeni fog),de a hatodik képen lévő már nem annyira kirívó. A sarok ráma kialakítása szép ,de biztosan nem mondhatnám rá, hogy kézzel készült :)
-ötödik full bourge oxford
-hetedik téli lábbeli (derbi)minden esetben dupla talppal készül.Kihasználva a színkombinációt(max. 2 szín) maga a bakancs jó ,de a hozzá választott nadrág már egyes alá.

perry 2010.04.11. 10:34:34

A virágos nem nyert, de amúgy bármelyik jöhetne 300 dollárért. Még mindig ő a nagy kedvenc a cipőtervezők közül.

Az Asos-on most akciós néhány modellje...
www.asos.com/search/pgeSearch.aspx?q=comey
süti beállítások módosítása