2010.03.26

Még tart a játék!

HeStyle | 2010.03.26 8:50 | Szólj hozzá!


Még mindig tart játékunk!
Nagy célt tűztünk ki magunk elé: szeretnénk minél több emberhez eljutni a Facebook-on keresztül is, hogy Olvasóink első kézből értesüljenek a legújabb hírekről és frissítésekről! Nincs hát más dolgotok, mint csatlakozni hozzánk a Facebook-on és drukkolni, hogy Ti nyerjétek meg a 10.000 Ft-os H&M vásárlási utalványt! A nyertest a 2010. március 3-a és április 3-a közötti új tagok közül sorsoljuk majd ki április 4-én! Már most is rengetegen vagyunk, amit ezúttal is nagyon köszönünk Nektek! Leendő 500-ik rajongónknak pedig egy külön meglepetéssel is készülünk...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on - KATT IDE!



Aki már csatlakozott hozzánk a Facebook-on, az is játszhat velünk, ugyanis elindítjuk a YourLook versenyt is, ahol az olvasók szavazhatják majd meg a szerencsés győztest, aki szintén egy 10.000 Ft-os H&M vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb!
Nincs más dolgotok, mint elküldeni nekünk a kedvenc ruhátokról/cipőtökről/táskátokról (stb.) készült fotótokat március 28-ig, azaz most vasárnapig! A fotókat ezután kirakjuk a Facebook-ra, ahol közönségszavazás dönti majd el, hogy ki nyer. Természetesen azok a fotók is részt vesznek a játékban, amik már szerepeltek a YourLook eddigi cikkeiben.

Fotóitokat kedvenc ruháitokról ide várjuk: hestyle@gmail.com!
A verseny határideje: 2010.március 28. (vasárnap)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1001868625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása