2010.03.12

YourLook: Ákos cipője

HeStyle | 2010.03.12 10:00 | 1 hozzászólás


Egyre több fotót kapunk Tőletek, lassan minden napra jut már egy újabb YourLook cikk, aminek nagyon örülünk. Ezúttal Ákos cipőjét mutatjuk be, melyet a Springfield-ben vásárolt. Nekünk írt leveléből idézünk:
"Nemrég betértem a Springfield-be, amit egyébként kerülök, mint a pestist, mivel általában elméretezett pólókkal és gyatra minőségű cipőkkel van tele. De sikerült ráakadnom erre a kincsre a véletlen folytán. Kivételesen ez tartósnak tűnik és remélem sokáig fogom még tudni hordani."

Köszönjük Ákosnak, hogy megmutatta cipőjét! Ha Te is megmutatnád új vagy kedvenc ruhadarabodat, írj nekünk bátran: hestyle@gmail.com
Most különösen érdemes, hiszen a YourLook rovatba fotót beküldő olvasóink között hamarosan egy 10.000 Ft-os H&M vásárlási utalványt sorsolunk ki!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr271833066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoldhegyi 2010.03.12. 18:36:43

Én a Springfieldet nagyon-nagyon nem szeretem.. A felsőruházat még elmegy, de a cipők borzalmasan gagyik, hamar tönkremennek.. 2 esélyt adtam nekik és mindkétszer elbuktak.. És ismerőseim is így vannak velük..
süti beállítások módosítása