2010.01.20

YourLook: Roland variációi

HeStyle | 2010.01.20 14:05 | 1 hozzászólás


Ismét YourLook!
Ezúttal Mák Roland küldött nekünk levelet és két fotót (a felső az MTV-n futott "Szabadlábon Zalában" című műsorból való.)
Leveléből idézünk:
"
Ez a két variáció igazából az, hogy hogyan ültethető át a (nevezzük) "női divat" férfi kivitelezésben. A Givenchy ihletésű felső kép egy jó pár H&M nyakláncot tartalmazó összeállítás, egy-két máshonnan érkező darabbal. Ugyanez egy Pull and Bear kabáttal látható a második képen.
Az első képen az alsó fotók Alexander McQueen ihletésűek, nos azon egy közönséges mustársárga trikó lazul egy saját készítésű magyaros huszármentével."

 

Köszönjük Rolandnak a fotókat (különösen az elsőt, amit a HeStyle-ra szabott :), ha Te is megmutatnád új vagy kedvenc ruhadarabodat, írj nekünk bátran: hestyle@gmail.com




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr521687556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2010.01.20. 16:44:07

Mr. T pápádapááápapaaapápaaaaa...

Amúgy a huszáros szerelés kifejezetten jó.
süti beállítások módosítása