2010.01.15

Missoni 2010 tavasz

HorvathL | 2010.01.15 10:10 | 2 hozzászólás


Záporoznak a tavaszi reklámfotók így január közepén.
Most épp a Missonitól láthattok néhányat, mégpedig Angela Missoni és családja a modellek. Ilyet sem sokat láttunk még, hogy a család népszerűsíti a ruhákat, de mindenesetre érdekes elgondolás, nekem szimpatikus. Remléjük nem a válság viselte meg őket annyira, hogy nem maradt pénzük egy profi modellre - bár a fotós a kiváló Juergen Teller volt, akinek feladata ezúttal nem az volt, hogy a modellekből kihozza a legtöbbet, hanem hogy barátságos, személyes, családias képeket készítsen. Sikerült. Azért a szemüveges srácról jobb lett volna valami távolabbi fotó.
Ezenfelül ezek az összevisszakockás-háromszöges-mintás kardigánok elég mókásak, de valamiért némelyiket még fel is venném.
Nektek hogy tetszik?


(képek: wwd)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr21672812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2010.01.15. 15:20:06

Családias, persze, jó a hangulata, de ezzel ruhát szeretnének eladni? Vagyis pont ezeket a ruhákat? Eléggé ,,nagypapa kardigánja" érzés...

balazsman 2010.01.16. 19:36:31

bár egyik borzalom-pulóvert (kardigánt) sem venném fel, a fotók tetszenek, és jól kiválnak az androgün-csupasz-viaszbábú modellfotók tömegéből
süti beállítások módosítása