2009.12.04

H1Z1: Bajszos celebparádé

HeStyle | 2009.12.04 10:00 | 2 hozzászólás


Herczeg Zoltán november közepén mutatta be új, "H1Z1 - A Divatvírus" névre keresztelt kollekcióját a Hajógyári szigeten, amit az amerikai színész, Michael Madsen ihletett meg. A modellek szerepét színészek töltötték be, így többek között Stohl Andrást, Németh Kristófot, Hajdú Steve-t és Pindroch Csabát is láthatta a nagyérdemű a kifutón. A ruhákat illetően Herczeg Zoltánnak sikerült megalkotnia az eddigi legrosszabb kollekcióját. Az állítólag domináns, férfiasságot sugárzó darabok sajnos nem igazán hozzák a várt hatást, inkább az ízléstelen, hordhatatlan és vicces jellemzők azok, amik illenek rájuk. Bár az is lehet, hogy csak a roppant mulatságosra sminkelt és "felbajszozott" sztárok miatt tűnt az egész egy nagy bohócparádénak. Önmagában jó dolog lenne az, amit Herczeg Zoltán csinál, mert tényleg szükség van formabontó, művészi és extrém alkotásokra is a magyar divatvilágban, de a H1Z1 kollekció darabjai sajnos erős túlzással sem azok. Félreértés ne essék, nem "fikázni" szeretném a ruhákat, lehet, hogy bennem van a hiba... Ízlések és pofonok.
 Egy biztos: nekem egyáltalán nem tetszik ez a kollekció, nem tudom hová tenni a bajszokat, a ruhákat (főleg a kabátokat és a kiegészítőket) és az igazi modellek helyett szerepeltetett sztárokat sem.. Ha ez a kollekció jelenti a stílust, a divatot, akkor én inkább beoltatnám magamat ellene.
Nektek mi a véleményetek?

Képek: nice.hu




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr871572723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katarocks 2009.12.04. 20:45:53

én is beoltatnám magam. frappáns megfogalmazás volt tőled :)
az 5. képen az a has olyan, mint a hordó alakú lányoknak szokott lenni. nem is értem, hogy engedték így ki a színpadra. nem tudom van-e olyan darab, amit értékelni tudnék.

balazsman 2009.12.06. 16:33:07

a huszáros-szőrmegalléros vonulat nekem bejön, viszont a modellek helyett celebek/színészek dolgot ne mkéne erőltetni... van az az őskövület női tervező, aki mindig színésznőkkel mutatja be a "kollekcióját", no az a ripacskodás nekem eléggé fájni szokott, pedig nagyrészt szeretem azokat a színésznőket
süti beállítások módosítása