2009.10.26

DKNY lookbook - 2010 tavasz

HeStyle | 2009.10.26 10:00 | 2 hozzászólás


Nemrég már mutattunk képeket a DKNY 2010-es tavaszi/nyári kollekciójából, a most megjelent, a new-yorki  Gramercy Park Hotel-ben készült kampányfotók viszont teljesen más szemszögből mutatják be a ruhákat. Az előző cikkben azt írtam, hogy eddig nem kedveltem különösképpen a DKNY-t, de mára már nyugodtan kimerem jelenteni, hogy ebből a szempontból teljes mértékben megváltozott a véleményem: nagyon tetszik ez a kollekció, szívesen hordanám szinte az összes darabját. Tetszenek a színek, a fazonok, az egyszerűség. Minden.
Nektek mi a véleményetek?
(Még több kép a címre kattintva!)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr171475113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2009.10.26. 20:17:33

Az egyszerűség és a hozzá tartozó nagyszerűséget,már megtárgyaltuk,az előzőnél :D

balazsman 2009.10.26. 21:58:54

- DKNY mindig ilyen egyszerű szokott lenni, ez nem hírérték
- ez a fakó tavaszi színtrend nem dob fel túlságosan, főleg, mert nagyon nem állna jól
- fura az első képen a csupasz láb nagy hirtelen, nem látszik, van-e nadrág a srácon :)
- nem tudom, mennyire hatásos reklámfogás az, hogy mostanában minden férfikollekció-kampány alig 21 éves gyerekeket használ, engem személy szerint taszít. Ideálisnak a Cottonfield/Matinique pár évvel ezelőtti hozzáállását tartom, amikor 25-28-nak kinéző, normális megjelenésű, fiatalos férfimodellek voltak láthatók
süti beállítások módosítása