2009.07.17

Milyen szandált vagy papucsot hordjunk a nyáron?

HorvathL | 2009.07.17 14:19 | 5 hozzászólás


Sokféle nyári viseletből válogathatunk lábunkra, ezek lehetnek szellős szandálok vagy ujjközi papucsok.

Amiket kerüljünk:

A túraszandál olyan, mintha egy hegymászós cipőből darabokat vágtak volna ki. Létezését nem értem, ha már hegyet mászni indulunk, akkor rendes cipőben tegyük. Mentségére szóljon, hogy masszív és egészséges.
A tábortűz mellé és otthonra el tudok képzelni ilyen papucsot, de nem éppen nevezhető sem fiatalosnak, sem divatosnak.Erről már volt szó korábban.
Nehéznek tűnő és meglehetősen ronda szandál a dr. Martenstől...A sportpapucs maradjon otthonra és az uszodába. 

 

Amiket keressünk:

Ez a keresztben átkötött papucs nagyon divatos és kényelmes. Akár bőrből, akár vászonból van, a talpa lehet szivacsos (strandra) vagy gumi (utcára). Nagyon jól mutat.A brazil papucs (másnéven ujjközi vagy tangapapucs) nyáron mindig divatba jön - többnyire gumi felső résszel. Hosszabb távon viszont kényelmetlen lehet.Ez a jobb minőségű ujjközi papucs nyáron szinte minden ruhához passzol, legyen az farmer, vászon rövidnadrág vagy fürdőnadrág. Kényelmes és szép. A bőrből készült darabok tartósak is.

 




Címkék: tipp nyár papucs

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr221251473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2009.07.17. 21:06:23

@Hyden: ez egy gyönyörű darab! Jil Sander ugye? szépséges. na valami ilyenre gondoltam az utolsó kategóriában.

Hyden 2009.07.17. 22:28:27

@horvath911: Aham, Jil Sander. Kár, hogy itthon nem árulnak ilyet. :(

Werity (törölt) 2009.07.18. 04:58:23

a kerülendők közé bevehettétek volna az MBT-t is:-)))
Naggggyon naggggyon gyűlölöm az MBT-t minden formában, hülye biznisz az egész, és ráadásul ocsmány!

szpsz 2009.08.01. 17:11:16

Ha igazi férfinak tartjuk magunkat, akkor semmilyet!

Nekem nagyon feminin hatást kelt, amikor egy férfiember a lábfejét vagy lábbujjait "közszemlére teszi". Ez nekem mindig is a nők "privilégiuma" marad.

A külsőnkkel egyfajta "önpozicionálást" végzünk. Ahogy öltözködünk, viselkedünk, nem csak a másikat tiszteljük vagy nem tiszteljük, hanem magunkat is. Nem tudok azonosulni azzal az öltözködési morállal, amikor egy férfiember szandált vagy papucsot hord. Nem tudnak sokan disztingválni, és képesek pl a banki negyedbe is bemenni "buzipapucsban" (flip-flop avagy vietnámi papucs) és rövidnadrágban. Ezek egy strand kerítéssel körbevett belső területére valók, szerintem, de nem utcára. Kiváltképp nem hivatalos életben vagy belvárosi megjelenésekkor.
süti beállítások módosítása