2009.07.09

5 általános öltözködési tipp #2

HorvathL | 2009.07.09 0:27 | 2 hozzászólás


Milyen színű legyen a zokni ? - ha öltönyt viselünk, mindig az öltöny színéhez válasszunk zoknit. Tehát ha pl. kék öltönyünk van fekete cipővel, akkor kék zoknit vegyünk fel.

Öv kiválasztása - az övet a cipőhöz válasszuk. Tehát ha fényes fekete cipőnk van, akkor fényes fekete bőrövet vegyünk fel. Bővebb nadrágokhoz, lazább öltözékekhez vastagabb övet, szűkebb nadrágokhoz vagy öltönynadrághoz pedig vékony övet válasszunk.

Nyakkendő - a nyakkendőnek mindig az öv közepéig kell leérnie. Ez egy egyszerű szabály, könnyű eleget tenni neki. Figyeljünk oda, hogy a csomó, amit kötünk, szépen álljon. 

 

Zakó és a gombok - ha egy zakón 2 gomb van, az alsót ne gomboljuk be, ha 3, akkor csak a középsőt vagy felsőt, esetleg mindkettőt gomboljuk be. A lényeg, hogy az alsót mindig hagyjuk kigombolva. Ez egy régi hagyomány.

Zokni és a szandál - ezt a párosítást fénysebességgel verjük ki a fejünkből.

Folytatás következik!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr11235500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.07.12. 16:37:52

....:DDDDDDD....jó a téma...még évekkel ezelőtt fedeztem fel teljesen véletlenül ezt az oldalt (lehet tippeket gyűjteni....soha nem értettem a zokni+szandál viselet lényegét: ha nyár van, minek a zokni; ha fázik, miért vesz fel szandált valaki...hagyjuk....)

www.sandalandsoxer.co.uk/home.htm

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2009.07.12. 21:00:41

@ton-ton: hattalmas! :D:D:D
mennyire vicces! neee :D
süti beállítások módosítása