2023.04.24

ITT AZ IDŐ, HOGY NE CSAK A BARÁTNŐDNEK, HANEM MAGADNAK IS VEGYÉL ÉKSZEREKET

RekaLukacs | 2023.04.24 10:46 | Szólj hozzá!


Szerintünk ékszert hordani igenis menő. Főleg, mostanában amikor ékszermárkák százai rukkolnak elő újabb és újabb menő férfi kollekciókkal, amik tényleg minden stílust kielégítenek.

Legalább adj egy esélyt annak a karkötőnek. Ismerjük a szituációt amikor a barátnőd meglep egy csodaszép nyaklánccal vagy karkötővel ( csak finomam jelezném, hogy valószínűleg ez azt jelenti, hogy szerinte szexi ha egy férfi ékszert visel) és te úgy teszel természetesen mintha tetszene aztán azzal a lendülettel el is felejted, beteszed a éjjeliszekrényed mélyébe és soha többet nem veszed fel.

Ez nagyon szomorú és ennek most vége. Képzeld el, hogy szuper a szetted. A tökéletes öltönyt viseled a tökéletes kabáttal és cipővel még a hajad is tökéletesen áll, mi hiányzik már csak rólad? Természetesen egy férfias, visszafogott ékszer.

A nők imádják a férfikezeket. Ez köztudott. Ha pedig felcsúszik a zakód a csuklódon és kivillan a karkötő, na attól egyenesen odavannak.

Ha még kezdő vagy az ékszerviselésben, akkor először azt ajánljuk, hogy kezd egy pici visszafogott darabbal. Nem kell rögtön az óriás pecsétgyűrűkre és 50Cent féle nyakláncokra gondolni. Azokat inkább kerüld.

Hoztunk nektek néhány tuti darabot, amitől még a legszerényebb férfi sem ijed meg:

A Diesel, Fossil, Emporio Armani ékszerek nagyon egyediek de természetesen rengeteg márkával találkozhattok az ékszer és óra boltokban. A legtöbb férfi ékszer nemesacélból, bőrből, kaucsukból és persze aranyból vagy ezüstből készülnek.

   

       

        

 Persze egy két dologra érdemes odafigyelni.

  • Maradj visszafogott. Kerüld az óriás márkajelzéseket és nagy mintákat.
  • A kevesebb néha több. Elég 1-2 finom ékszer. Ne vásárold fel és vedd fel egyszerre az összes karkötőt, nyakláncot és gyűrűt amit az ékszerboltban találsz.
  • Karkötők terén, szerintünk a fekete, barna és szürke a legjobb választás.
  • Kerüld az óriás, csillogó köveket.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2313550005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása