2018.03.08

NÉZZÜNK KÖRÜL A FEKETE PÁRDUC GARDRÓBJÁBAN!

RekaLukacs | 2018.03.08 5:02 | Szólj hozzá!


A napokban került a mozivászonra a legújabb MARVEL film, a Fekete Párduc. A főhős, nem más mint Chadwick Boseman, aki bizony nem csak a híres párduc kosztümben mutat jól. A színész híres a letisztult és mindig elegáns stílusáról, persze egy kicsi extravaganciával fűszerezve. Kíváncsiak voltunk, hogy hogyan öltözködik a sztár akkor, amikor éppen nem a világot menti meg. Megmutatjuk nektek.

Mielőtt rátérnénk a színész öltözködési stílusára, szeretnék egy két érdekes információt megosztani veletek. A Fekete Párduc a legfrissebb adatok szerint óriási nem várt rekord nézettséggel indította mozis pályafutását. A főhősről tudni kell, hogy mikor megtudta, hogy megkapta a szerepet már el is kezdte testi lelki felkészülését. Képzeljétek, ahhoz , hogy ezt a szuperhős alakot elérje a forgatásig, a hírek szerint napi 5 órát töltött a konditeremben. Ez aztán elhivatottság az biztos.

Lessünk egy kicsit be ruhatárjába. Az a hír járja a színészről, hogy mindig nagyon elegáns és mégis különleges, sosem sablonos vagy unalmas. Ennek a titka az, hogy mindig belevisz valami különleges extra mintát, színt vagy anyagot az öltözetébe. A film után annyira megszokta a „párducos” külsőt, hogy sokszor ennek a nyomait láthatjuk a szettjeiben. Szerintünk ezzel semmi gond nincs sőt iszonyatosan egyedivé teszi.

 

Itt van például ez az öltöny: A mintája egyszerűen lenyűgöző, a fekete inggel kombinálva tuti találat. E a szett biztos, hogy nem jön szembe veled egy partiban sem.

Ez a szett már egy merészebb választás a mintájának köszönhetően. De szerintünk nagyon menő. Merjetek új dolgokat kipróbálni manapság csak az ízlés szabhat határt a divatnak. Legyetek merészek.

 

 

 

 

 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1413682098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása