2018.03.04

Interjú: MORÖL eyewear

HeStyle | 2018.03.04 13:50 | Szólj hozzá!


Elszánt - talpraesett - fiatalok… Ez a három szó jut először eszünkbe a MORÖL Napszemüvegmárka alapítóiról, amint visszagondolunk erre az interjúra velük. Az a szerencse ért minket, hogy a még bevezetés alatt álló brand első darabjait már láthattuk, foghattuk, felpróbálhattuk és kicsit ki is tudtok faggatni a Srácokat.

Amit biztosan eltudunk mondani, hogy masszív szemüvegek, divatosak és nem utolsó sorban egytől-egyig unisexek. Több, mint 2 órát beszélgettük velük, szinte már unalmassá vált, annyit beszéltek a lencse fontosságáról, megpróbáltuk Nektek egy érdekes 10 percé varázsolni mindezt. Ha érdekel hogyan épül, szépül, ez a reméljük majdan birodalom, bátran kövessétek Őket az online felületeken.



www.facebook.com/morolsunglasses
instagram: @morol_eyewear

A „Hestyle004”-es kóddal rendelve 10% engedménnyel rendelhető minden típus, egészen Március végéig.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9313714398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása