2018.02.27

MIT GONDOLSZ A BASEBALL SAPKÁKRÓL?

RekaLukacs | 2018.02.27 4:54 | Szólj hozzá!


Mikor megérezzük a jó idő közeledtét, már alig várjuk, hogy megszabaduljunk téli gönceinktől és előkerüljenek a színek, a lengébb ruhadarabok, széldzsekik, shortok és minden olyan darab, ami a napsütéshez köthető. Így van ez a sapkák esetében is, hiszen sokan közületek el sem tudnák képzelni a tavaszt és a nyarat baseball sapkák viselése nélkül. Mások viszont inkább idegenkednek ettől a ’sokfunkciós’ kiegészítőtől. Azt biztosan kijelenthetjük, hogy, a klasszikus baseballsapik már túlestek jó pár stílusváltáson és  fazontuningon az évek során.

Biztosan ti is észrevettétek már, hogy van valami „titok” a baseballsapkákban hiszen, nehéz olyan nőt találni aki ellen tudna állni egy  ilyen sapi alá bújtatott jóképű férfinek , akinek extrában még a szettje is egyedi és stílusosságot sugároz. Minden bizonnyal van valami ebben a kiegészítőben, mégpedig szerintünk a férfiasság, lazaság és titokzatosság.

Ez a kiegészítő az 1860-as évekre tekint vissza, amikor is Brooklynban debütált először. A nevéből is kiderül, hogy a kezdetekben a baseball játékosok alapdarabja volt, hiszen a sapka lehetővé tette számukra, hogy lássák a labdát a napsugarak ellenére is

.

Ma már szinte minden férfi gardróbjában megtalálható, divatcikké vált.

Ez a kiegészítő ma már rengeteg funkcióval rendelkezik, mondhatjuk, hogy önkifejező eszközként is szolgálhat, hiszen a mintázat megválasztásával kifejezheted, hogy melyik csapatnak szurkolsz, mi a kedvenc márkád, városod, akár egy szlogent is üzenhetsz a világnak a segítségével.

Rengeteg színben, mintában, fazonban, stílusban megtalálhatod ezeket a sapkákat. A sportosabbtól, a lazább ’Rap’ stílusig „FullCap”, a vászon darabokon át akár a bőr sapkákig, itt aztán van bőven választék.

Csak a te ízlésedre és kedvedre van bízva, hogy éppen melyiket kapod fel. Persze a szetted többi darabját is érdemes úgy összeválogatni, hogy egy harmonikus összképet kapj a végén.

Ehhez, hoztunk nektek egy kis segítséget:

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7513696970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása