2018.02.19

JÖN A TAVASZ, KALAPOKAT FEL!

RekaLukacs | 2018.02.19 5:24 | 2 hozzászólás


Igaz még javában tart a tél, de már egy egy nap érezhető hogy közeleg a tavasz. Legalábbis én már érzem az illatát. Ilyenkor olyan jó érzés egy kis színt vinni az öltözékünkbe, egy kis bohémságot. Mint ahogy a természet is kinyílik, újraéled körülöttünk, ugyan úgy mi is egy kicsit megújulunk minden tavasszal. Ilyenkor nincs is jobb kiegészítő egy szép kalapnál.

Tévhit, hogy a kalap öreges. Természetesen vannak olyan darabok, amit inkább az idősebb korosztálynak állnak jól de manapság már annyira trendi és stílusos kalapokat gyártanak férfiak számára hogy néha csak lesek. Egyébként nem is kell, hogy tavasz legyen még egy enyhébb téli napon is feldobhatjuk szürke öltözékünk egy melegebb téliesebb kalap viselésével.

Szóval legyetek bátrak és ruházzatok be egy két merészebb fejfedőre. Egy egyszerűbb, farmer fehér pólós szettet azonnal fel tudsz dobni egy színes, egyedi darabbal a fejeden.

Nem mellesleg ha nincs időd vagy kedved belőni a séród, akkor tökéletes trükk , hogy eltakard.

Összegyűjtöttünk pár szuper kalapot és hozzá ruha szettet, hogy inspirálódjatok:

És ne hidd azt, hogy a kalap egy elegáns viselet. Persze lehet az is, de lezser, laza, street lookot is varázsaolhatsz magadnak egy kalappal. Minden stílushoz megy! Rengeteg anyag, fazon és stílus közül válogathattok.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1913646298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2018.02.20. 14:46:48

Ha létezik az öltözködésben modorosság, akkor a kalap számomra ilyen. Nem öreguras, ez igaz, inkább hipszteres. Az meg vagy bejön valakinek, vagy nem. Én például senkit nem ismerek, akinek bejönnének. A divatok, trendek agyatlan, szűrés nélküli követése, egyszerűsítve a követés amolyan béta dolog. A csajok meg jobban kedvelik az alfákat, szvsz. A kalapos lehet az a jófej srác, akivel meg lehet beszélni, hogy az a szemét alfa megint milyen csúnyán összetörte a szívét.

mpl 2018.02.20. 15:42:26

A kalap simán egy fejfedő, nem kell túldimenzionálni, viszont kék felsőhöz NEM veszünk barna kalapot...és gyufát rágni már a hetvenes években is nagyon prosztónak számított. Ahogy Apor Péter (1676-1752) is megírta a “Metamorphosis Transylvaniae” című művében, hogy “aki fogpiszkálót tart a pofájában, csak azt bizonyítja, hogy készen áll a zabálásra”
süti beállítások módosítása