2018.02.17

NÉZZÜK MI TÖRTÉNIK A NAPOKBAN, A NEW YORKI FASHION WEEKEN: A nagy debütálás

RekaLukacs | 2018.02.17 5:13 | Szólj hozzá!


Mi már alig vártuk, hogy végre láthassuk a legújabb kollekciókat. Biztosak vagyunk benne, hogy egy luxusmárka kellemes meglepetéseket tartogat kedves olvasóink számára és számunkra is. Ez a cikk a nagy debütálásokról fog szólni. Tom Ford, Abasai Rosborough és nem utolsó sorban  Death To Tennis az idén mutatkozott be először a New Yorki Men’s fashion week kifutóján.

Kezdjük is a kört Tom Forddal:

A luxus a csillogás és az exkluzív elegancia jellemzi Tom Ford kollekcióit. Fényes anyagok, merész minták és eszméletlen kiegészítők.

A férfi ruhakollekció mellet még egy alsónemű kollekcióval is debütált a divathéten.
Nézzünk egy két fotót. 

 

Abasai Rosborough:

Először a New Yorki divathéten, Abdul Abasi and Greg Rosborough közös márkája. Kollekciójuk, „Utopia/Dystopia” nevet viseli. 2018-as kollekciójuk nem véletlenül kapta ezt az elnevezést, hiszen kreációikban fellelhetőek természetesen a márka védjegyét képező katonai és sportos stílusjegyek  amely főképpen a ruhák fazonjában érzékelhető. Idei kollekciójában ezt vegyíti a technológia vívmányaival, jelezve azt a tényt, hogy amennyire segíti, annyira pusztítja is a társadalmat a villámgyors technológiai fejlődés. 

 
Death To Tennis:

Ez a márka szintén újdonság volt a divathéten így mi sem tudtuk, hogy igazán mire is számítsunk a tervezőtől. Új kollekciójának minden darabja virágba borult és ezt érthetjük szó szerint is.

Az összes szett valamilyen módon virág jegyeket hordoz magában. Valahogy megtalálta az arany középutat, mert szerintünk egyáltalán nem too much ez a kollekció. Megőrizte elegáns tiszta hatását.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1613656148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása