2018.02.09

MIT VISELJ AZ ELSŐ RANDIN?

RekaLukacs | 2018.02.09 5:55 | 15 hozzászólás


Az első randi kulcsfontosságú, hiszen nagyon sok múlik az első benyomáson. Az első randi vízválasztó lehet hiszen eldönti, hogy lesz e folytatás vagy sem. Ezért is fontos, hogy hangsúlyt fektess az öltözékedre is, persze az egyéniségedet megőrizve.

Nagyon sok tényezőtől függ, hogy mi a megfelelő ruha az első randira.

Az első és legfontosabb az a randi helyszíne. Dönts kreatívan és tedd emlékezetessé, hiszen lehet, hogy álmaid nőjével, vagy a leendő feleségeddel fogsz találkozni.

Ha úgy döntesz, hogy egy elegáns étterembe viszed a kiszemelted, vagy éppen egy színházi darabra vagy kiállításra, akkor természetesen valami elegánsabb szettet kell összeválogatnod.

A másik fontos tényező az időjárás. Ha egy meleg nyári napon van a randid akkor, azt ajánljuk hogy beltéri programot válassz, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz ha nagyon megizzadsz. Illetve az első randira a melegtől függetlenül sem illik rövidnadrágba menni. Tiszteld meg a hölgyet akivel találkozol.

Ha egy hideg téli napra esik az a bizonyos találkozás, akkor öltözz melegen és ne játszd el a szuperhőst aki a 3 fokban egy ingben flangál csak hogy jól nézzen ki.

Itt lesz néhány ötlet, amiből inspirálódhatsz:

 

Ha valami kültéri, kalandosabb randit tervezel, például egy hosszú séta a várban vagy egy piknikezés normafán, akkor mondanunk sem kell, hogy ne ingbe és nyakkendőbe menj.

Fontos, hogy megtaláld az arany középutat. Ne légy túl sportos, nem futni mentek, viszont túlzásba se vidd az eleganciát mert az is furcsán tud kinézni.

Sportosabb szettek:

Összességében az a legfontosabb, hogy jól érezd magad abban amit viselsz. Ne feszengj benne, hanem magabiztos és önfeledt legyél. Egy rosszul kiválasztott szett, kényelmetlenné teheti az egész randit mert nem tudsz önmagad lenni. Hozd a legjobb formád, pucold meg a cipőd, lődd be a séród és lény önmagad. Akkor tuti, hogy hódítani fogsz. Sok szerencsét.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4313534793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostNation 2018.02.09. 18:36:32

Megoldjuk. Nem megyünk randira. :)

funfun 2018.02.09. 19:29:52

Az is fontos, hogy az első randi megbeszélése előtti írásos kommunikációban ne ejtsünk hibákat. Használjunk bátran vesszőket. Ott használjuk őket, ahol kell.

ComLo 2018.02.09. 20:07:59

ŐŐŐŐŐ ... de ... ezt kinek írhatta aki megírta? Azt hogy nyáron öltözz lazán, télen öltözz melegen, kb 6 éves kor felett, mindenki magától tudja ... étterembe színházba öltözz elegánsan ... Az a korosztály, akinek ez BÁRMILYEN információ értékkel bír, nemhogy NE menjen zakóban randira, mert kiröhögik, de még randira sem igazán ... 30 éveseknek szóló divattanácsok 10 alatti célközönségnek ... WTF???

Brix 2018.02.09. 22:45:05

Zokni nélkül nem higiénikus a cipő viselet, mert beleizzad a làb, így ha lekerül a cipő, az nagy probléma lesz...

Ugyan Nemár 2018.02.09. 23:22:15

Szerintem jó képeket/ajánlásokat válogatott a poszter, akinek a külső és a megjelenés a legfontosabb.
Kíváncsi volnék, hogy nézne ki a Gesztesi Karcsi (az átlag magyar) ezekben a göncökben?

Köves D. Gábor 2018.02.10. 08:59:56

Hát igen, a mostani divattrendekbe elég sok minden belefér. Úgyszólván kötelező az extravagancia, ha valaki emlékezetes első randit szeretne összehozni szíve választottjának. Ugyanakkor nagy sláger a retro, úgyhogy véleményem szerint érdemes lehet visszanyúlni pl. Hugo Boss korai kreációihoz, l.: cdn.blog.hu/mr/mrelite/image/elite_fashion_hugo_boss_borito.jpg
Az egy az egyben történő másolás tiszteletlenség lenne a zseniális tervezővel szemben és - lássuk be - a haute couture szettjeinek egyes kiegészítői (pl. a Mauser Kar98, Luger P08) felett már eljárt az idő. De hasznájuk bátran a zseniális ötleteit, amikor ellenálhatatlan hódítóként akarunk fellépni! A korábbi kommenterekkel egyetértve úgy gondolom, hogy a felgyűrt gatya és a zokni nélkül viselt félcipő kombó már uncsi, de sebaj, ezek kiválóan helyettesíthetők pl. fekete bricsesszel és térdig érő bilgeri csizmával. Merészebbek hanyagul lóbált marsallbotot is vihetnek a randira - a hatás nem fog elmaradni, ezt garantálom!

Herbert Putzenschramm 2018.02.10. 12:19:24

külön vicces, hogy a képeken szereplő szettek átlagban úgy 2-3 havi minmálbér összegéből hozhatóak ki, nyilván mindenki megengedheti magának. Ja, igényes karóra hozzá még szintén félmillió, nehogy már márkátlan legyen vagy használt...

bezzeg a nőknek sokkal egyszerűbb: ha hosszúak a combjaid és jó a segged, akkor vegyél fel miniszoknyát, ha viszont bögyös vagy akkor jöhet a kivágott felső, oszt jónapot :D

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2018.02.10. 18:33:11

@ComLo:
Kedves Komló!
Azt gondoljuk, hogy egy 30 éves férfinak nem a mi dolgunk randi tanácsot adnunk, viszont a 15-től 25 éves korig, amikor az ember belép a pubertárs korba és elkezd ismerkedni az ellenkező nemmel. Konkluziónk, köszönjük, hogy elolvasta és véleményezte, igyekszünk majd ezt figyelembe venni és a komolyabb/idősebb korosztálynak is az ön véleménye szerint megfelelő minőségű cikket gyártani. Addig is kérjük kövesse figyelemmel az oldalunkat, mindennap friss cikkel jelentkezünk!
Szép estét!

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2018.02.10. 18:36:19

@Herbert Putzenschramm:
Kedves Herbert!
Lehet venni 30 ezerért rossz farmert, és 3 ezerért jó farmert. A stílussoság nem a márkáktól/ártól függenek, hanem attól , hogy egy adott szett stílusos e vagy sem. Minőségi termékekett is lehet kapni jó és egyben megfizethető áron.
,,A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia." Giorgio Armani
Szép estét!

Valóság nevű unokahúgotok 2018.02.10. 20:03:22

És ha valaki nem buzirandira megy, akkor mit vegyen fel?
Mert a fenti képek (és "pasik")oda valók!

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2018.02.10. 20:34:33

@Valóság nevű unokahúgotok:
Kedves Valóság!
Sajnos mi még nem voltunk meleg randin, de úgy látjuk ön ebben már tapasztalt és tudja ilyenkor mit kell viselni, nem ítélkezzünk nehogy félreértse.
Kérjük szedjen össze néhány képet mit ne vegyünk fel, hogy nehogy félre értsék az emberek. Köszönjük előre is :) sok szerencsét :)
Kérjük legközelebb jobban fogalmazza meg mondani valóját, vagy probálja meg értelmessen közölni, mivel ahogy látjuk sajnos ezzel a hozzászólással ön nem tud jól kijönni.

Visceroid 2018.02.10. 22:29:34

Nem érdemes randira menni, mert beperelnek szexuális zaklatásért. Azon kívül pedig gondolom Magyarországon sok családban már előre el van döntve, hogy kit kell elvenni, mert azért mégis csak feudalizmusban élünk, ott meg így szokás.

ComLo 2018.02.11. 05:07:41

@HeStyle: Félreértés ne essék, szoktam olvasni az oldalt, nem a címlap miatt estem be, van ami szokott tetszeni.

De ez a poszt iszonyat mellé ment.

15-25 éves embernek el kell mondani hogy télen öltözzön melegen, vagy szinházba ki kell öltözni?? Milyen világban??

Ráadásul, továbbra is tartom, hogy a poszt írója, csak képen látott mai fiatalt. Szerintetek mi történne azzal a 15 évessel, aki zakóban megy randira ma?

Herbert Putzenschramm 2018.02.11. 09:27:21

@HeStyle: örülök hogy lehet kapni 3000 Ft-ért farmert, de egy linket tudnál küldeni, vagy legalább 1-2 konkrét boltot megnevezni? ja, háda, vatera és jófogás nem ér :)

amúgy azt kifogásoltam, hogy a képeken szereplő tagokról lerí, hogy a rajtuk lévő szett összértéke messze meghaladja azt az összeget, amit egy átlag magyar ember rá szán az öltözékére. simán kereshettetek volna olyan képeket, ahol átlag emberek vannak nem felsőkategóriás termékekben, mert ennek így semmi köze nincs a valósághoz. Ha Los Angelesben elhívnám randira Cara Delevigne-t, akkor valósznűleg én is hasonló szettet pakolnék magamra, de itthon azért más a realitás.

illetve stylist-ja sincs senkinek, szóval akinek nem a divat az élete, az csak nevetségesen fog kinézni, ha megpróbál ezekhez hasonlóan öltözködni. jó, a legalsó sorban balról az első 3 még teljesen rendben van, de a többire a fériak 90%-a egyből rávágja, hogy homár.
ott van pl a kék öltönyös tag, vagy pláne a kalapos fickó retiküllel bohóccipőben, hát ha én így öltöznék fel akkor nem tudom, hogy a haverjaim vagy a munkatársaim röhögnének-e hangosabban :D
süti beállítások módosítása