2018.02.05

EGYENESEN A KIFUTÓRÓL: A HOSSZÚHAJAK URALJÁK A 2018-AS FÉRFI DIVATHETEK KIFUTÓIT

RekaLukacs | 2018.02.05 5:59 | 1 hozzászólás


Január és február a divathetek időszaka. Londonban, Párizsban és New Yorkban a divat van a főszerepben. Természetesen mi is bekukkantottunk a divatbemutatókra és megpróbálunk nektek beszámolni a legújabb trendekről.

 A hosszú haj szinte elengedhetetlen kellékké vált a kifutón. Szinte az összes modellnek dús és hosszú hajkoronája volt. Ennek oka, az lehet hogy idén a természetességé a főszerep, tehát a hajak esetében is erre akartak törekedni a tervezők. Természetes hullámok, göndör fürtök és vállig érő hajak.

Szerintünk ez azért egy kicsit merész. Sok esetben hátulról meg sem lehet mondani, hogy egy hölgy vagy férfi sétál a kifutón. Nekünk ez a hossz már nem igazán jön be, de természetesen van akinek nagyon jól áll. Döntsétek el ti, hogy magatoknak érzitek e ezt az új stílust ami uralja a divatvilág kifutóit.
Képek: @giocondaandaugust




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7613601679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása