2018.01.19

A SZEMÜVEGVISELÉS MÉG SOSEM VOLT ILYEN STÍLUSOS!

RekaLukacs | 2018.01.19 6:51 | Szólj hozzá!


Emlékszel, amikor először megtudtad, hogy szemüveges leszel? Ez az élmény kétféle lehetett. Vagy életed legrosszabb napját jelentette, vagy örültél, hiszen már akkor is jól tudtad, hogy a szemüveges pasikat igazából imádják a csajok és hogy nagyon menő. Akármelyik csapatot erősíted, ez a cikk neked való, mert megtudhatod, hogy mi a legújabb trend szemüvegfronton.

Ne aggódj, a "szemüveges srác, egyenlő okostojás" sztereotípia már réges régen kiment a divatból. Ma a luxusabbnál luxusabb divatházak is sokszor szemüvegekben vonultatják modelljeiket.

Miért is olyan jó egy jól kiválasztott szemüveg?

  1. Mert a szemüveg öltöztet. Teljesen feldobja a külsőd.
  2. Mert a váltogatásával mindig megújulsz, szinte más embernek érzed magad.
  3. Mert a nők szerint szexi

Mire figyelj?

  1. Nagyon fontos, hogy hozzád illő szemüvegkeretet válassz! Rengeteg féle fazonú és stílusú szemüveg létezik és igen, nagyon nehéz a döntés de inkább vigyél magaddal valakit , hogy segítségedre legyen a választáskor. A fejformádhoz nem illő, rosszul megválasztott szemüveg szörnyű hatást kelthet.
  2. Ügyelj a színre és a stílusra. Jobban jársz ha van több féle szemüveged. Például ha öltönyt veszel fel, akkor az élénkzöld sportos szemüveg biztosan elrontja az összképet.

Nézzünk néhány tuti befutó darabot és hozzá mutatunk pár szettet is hogy ihletet merítsetek.

A nagyobb, vastag fekete keretes szemüvegek szerintünk a legjobb választás. Minden stílushoz megy és rengeteg féle fazon van belőle.

Ez a stílus ötvözi a rosszfiús és egyben intelligens okos hatást.

Kerek lencséjű szemüveg:

Ez a fazon már egy kicsit válogatósabb! Vigyázat nem mindenkinek áll jól. Ha például kicsit kerekebb, szélesebb a fejformád akkor ezt a fazont biztosan nem neked találták ki.

Egyébként szerintünk ez az egyik ley ’stylosabb’ fazon. Egy smart-casual öltözékkel olyan hatást kelt mintha egy igazi divatguru lennél.

A kasszikus vékony négyzetes alakú keret:

Ezt a klasszikus fazont hordják a legtöbben. Nagyon komoly és összeszedett hatást kelt.

 Ha inkább visszafogottabb vagy, és szereted a klasszikus dolgokat, akkor ez a szemüveg a barátod lesz.

 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4413574415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása