2018.01.12

A 2018-AS GOLDEN GLOBE - VÖRÖS SZŐNYEG

RekaLukacs | 2018.01.12 10:29 | Szólj hozzá!


A 2018-as Golden Globe Gála színészei megmutatták, hogy bár fekete, még nem kell unalmasnak lennie!

Ahogy az ilyen nívós rendezvényeken, gálákon már megszokhattuk, minden meghívott megpróbálja a legjobb formáját hozni és lehengerelni a világot egyedi stílusérzékével hiszen rajtuk a világ szeme, szó szerint.

Az elmúlt gálákon, mindenki előrukkolt valami egyedivel, valami szokatlannal a külsejét tekintve.  Legyen az egy extrém kiegészítő, színek, formák, fazonok bármi csak hogy kitűnjön az öltönyök tömkelegéből. 

Na de mi a helyzet akkor, ha limitáltak a lehetőségek?! A 75. Golden Globe-gála nem csak a lehengerlő filmek és tehetségek miatt volt különleges.

Az elmúlt  hónapokban, Hollywoodban kirobbanó és az egész világon végigsöprő, nőkkel szembeni szexuális zaklatásokról és a nemek közti egyenlőtlenségről szóló botrányok hatására a színésznők az összefogás jegyében úgy döntöttek, hogy azzal fejezik ki tiltakozásukat, hogy mindenki kizárólag feketében jelenik meg a gálán.

A férfiak szolidalítást vállalva szintén feketében voltak. Ez egy szép gesztus volt tőlük és reméljük sikerült egy kicsit felhívni a figyelmet ezekre az egész világot érintő súlyos problémákra.

Visszatérve a divatra, elhoztuk nektek egyenesen a vörös szőnyegről, azon színészeket, akik, a feketét nem tették egyenlővé az unalmassal.

Nézzük meg a szerintünk a legegyedibb és legjobban sikerült szetteket a 75. Golden Globeról:

Zac Efron: A mindig stílusos Zac, ezzel Hugo Boss öltönnyel kápráztatott el bennünket. Szerintünk az unalmastól nagyon messze áll.

Alexander Skarsgård: Gratulálunk Alexander ebben a Boss öltönyben, büszkén vehetted át a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat.

Dave Franco: Egy kis különlegesség egy kis csillogás. Dave ebben a Saint Laurent szettben csillogott a vörös szőnyegen.

Aziz Ansari: Aziz egy csodás velúr zakóval dobta fel öltözékét Ermenegildo Zegna Couture tervezésében. Gratulálunk a legjobb férfi színész (vígjáték / musical sorozat) díjhoz.

Chris HemsworthAttól mert fekete még lehet egyedi. Chris ezzel a mintás fekete Etro öltönnyel biztosan kitűnt a fekete öltönyök sokaságából.

Darren CrissDarren ezzel a különleges szabású Giorgio Armani szettel nyűgözte le a közönséget és a vendégeket.

Az idei gála bebizonyította, hogy a saját stílus és egyéniség mindig utat tőr magának. Mindenki feketében de mégis mindenki más. Gratulálunk minden jelöltnek és nyertesnek.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2813566981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása