2018.01.09

2018 legkirályabb frizurái: a modern pompadour

Kahn Katalin | 2018.01.09 10:03 | Szólj hozzá!


A pompadour frizura már régóta nem megy ki a divatból, és szerintünk soha nem is fog. Az egykor klasszikus stílus mára már a férfiak igényeihez és életstílusához alkalmazkodott, de az alapok természetesen nem változtak: oldalt rövidebbre vágott, felül hosszabbra hagyott, majd hátra fésült jellemzői miatt a férfiak körében szinte reneszánszát éli a pompadour.

pompadour1.jpg

A modern pompadour firizura nem csak a legjobban variálható és formázható férfi hajstílus, de egyben sármos külsőt is kölcsönöz viselőjének. A borbélynál kérheted alányírtan, átmenetesre, vagy átmenet nélkülire. Ez a hajforma kiválóan passzol az egyenes-és a göndör hajhoz, valamint kombinálható szakállal vagy borostával is. Ügyes hajformázási technikákkal garantált sikered lesz vele!

pompadour2.jpg

Íme néhány tipp, hogyan formázd modern pompadour frizurádat:

  1. Frissen mosott hajadat száríts meg, és közben fésüld arra, amerre később formázni szeretnéd.
  2. A kívánt hatás elérése érdekében használj valamilyen hajformázót! 
  3. A precíz összhatás elérése érdekében fésüld össze a hajszálakat abba az irányba, amerre szeretnéd.

Azt érdemes még tudni, hogy a modern pompadouraz átlagosnál kicsit több időt igényel, mint a többi hajstílus, valamint gyakrabban kell visszavágatni oldalt, hogy megmaradjon a tökéletes kompozíció. 

pompadour4.jpg

 pompadour6.jpg

pompadour7.jpg

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6213482871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása