2018.01.06

Napszemüveg télen? Hát persze!

RekaLukacs | 2018.01.06 10:05 | Szólj hozzá!


Ne csak nyáron viselj napszemüveget.  Az elmúlt évek telei távolról sem nevezhetőek ’igazi’ télnek. Nincs hó, lassan már hideg sincs, viszont annál inkább ragyog a nap. Ami tökéletes okot ad arra, hogy előszedjük napszemüvegeinket a fiókok mélyéről.

Fontos, hogy télen is védjük a szemünket a nap káros hatásaitól úgy, hogy közben még divatosak is vagyunk. Nem tudom ti hogy vagytok vele de mi egyenesen odavagyunk a napszemüvegekért.

Egy hozzád illő napszemüveg nagyon jól fel tudja dobni a megjelenésed.

Bátran hordjatok télen is napszemüveget persze egy két dologra azért figyeljetek oda:

  • Csak akkor viseld, ha indokolt mert nagyon nevetséges tud lenni amikor valaki egy szürke, borús időben napszemüvegben flangál.
  • Azért van egy különbség a téli és nyári darabok között. Télen kerüld a világos és mintás darabokat. Egy fehér napszemüveg nem igazán illik a télbe.
  • Figyeljetek rá, hogy tényleg minőségi szemüveget válasszatok mert nem csak hosszan tartóak de még a szemeteket is megvédik az UV sugárzástól. A szép külső nem minden.
  • A ruhád stílusához megfelelő napszemcsit válassz. Ha öltönyt viselsz a sportos darabok nem a legjobb választás.
  • És persze vigyázz rá. Ne veszítsd el, ahogy legtöbbünkkel gyakran megesik.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr713538485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása