2017.12.05

VERSACE ŐSZ/TÉL KOLLEKCIÓ 2017

HeStyle | 2017.12.05 12:00 | Szólj hozzá!


„Több nyakkendőt láttunk itt, mint a Wall Street-i csúcsforgalom idején” – kezdte Luke Leitch januári kritikájában a Versace hidegszezonbeli darabjait elemezve. Az olasz divatház híres vagy éppen hírhedt volt mindig is az extravaganciával ötvözött eleganciájáról, az idei év valahogy mégis sokkal visszafogottabb, de annál kifinomultabb lett.

letoltes.png

Sokak örömére – esetleg keserűségére – visszatért a garbó a férfiak ruhatárába, valamint a néhány éve újra felkapott skótkocka és a flanel sötétebb, vagy kontrasztosan vibráló árnyalatai domináltak a kifutón.

_ver0035.jpg_ver0206.jpg_ver0091.jpg

Eltekintve néhány lezserebb, színes folttól a kreációk között, mint a vörös bőrnadrágok, illetve az ikonikus antikmintás bomberek, a 2017-es kollekció a fekete, a szürke, a tengerészkék és a barna árnyalatait vonultatja fel döntően. A ruhák egyszerűsége és a kiegészítők puritánsága vagy hiánya, a szimmetria és az összhang, a „hivatalnok” megjelenés meglepetésként jelent meg Milánóban az év elején.

_ver0236.jpg_ver0668.jpg_ver0648.jpg

Nagyobb hangsúlyt kaptak a szövetek, mint a bőrből készült darabok, sok öltözetben pedig a derékvonal került kihangsúlyozásra. A túlzott formalitás elkerülése érdekében sportosabb alkotások is részesei lettek a bemutatónak, külön kiemelve a csizmákat és bakancsokat.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9613412377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása