2013.11.05

Itt az F&F őszi kollekciójának kampánya

HeStyle | 2013.11.05 12:05 | Szólj hozzá!


Végre megérkezett a HeStyle olvasói között is nagy népszerűségnek örvendő, főként barátai árairól híres F&F legújabb, 2013-as őszi kollekciója és az azt népszerűsítő kampány.

A sportos, elegáns és városi stílust ötvöző kollekciót bemutató kampányhoz az F&F ismét a világ jelenleg egyik legsikeresebb és legáhítottabb férfi modelljét, Jon Kortajarena-t kérte fel, akinek mostanában tényleg nagyon fut a szekér, hiszen amellett, hogy olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Tom Ford, Karl Lagerfeld vagy éppen Giorgio Armani, még a GQ és a Glamour magazin is az "Év férfijának" választotta nemrég.

Visszatérve a kampányra, az F&F és Jon Kortajarena között tényleg nagyon jól működik az a bizonyos "kémia", hiszen a végeredmény igazi őszi hangulatú, fiatalos és sportosan elegáns divatanyag lett.

Nektek mi a véleményetek a fotókról?

jon4.jpg

jon.jpg

jon2.jpg

jon3.jpg 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr915606696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása