2013.10.08

Isabel Marant x H&M: A kollekció közelebbről!

HeStyle | 2013.10.08 12:25 | Szólj hozzá!


Ahogy azt tegnap ígértük, a kampány után itt az ideje, hogy jobban szemügyre vegyük a H&M soron következő designer kollekcióját, melyet a francia divattervező, Isabel Marant készített.

A kollekciót leginkább a tervezőnőre oly' jellemző francia sikk és bohó elegancia jellemzi, melyben főként kötött holmik, elegáns kabátok, nadrágok, bakancsok, felsők és apróbb kiegészítők (övek, sálak) kaptak helyet. A kínálat színvilágára a fekete, fehér és szürke jellemző leginkább, de az apróbb részletekben néhány egyéb, élénkebb árnyalat is felfedezhető. 

A H&M számára készített kollekció egyébként Isabel Marant első férfiaknak szánt kínálata is egyben, melynek egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem rugaszkodik el a földtől, inkább a normál keretek között marad, így bátran hordható a hétköznapokon is, mely sajnos azért nem mindegyik H&M designer kollekcióról mondható el.

Kedvenceink a letisztult stílusú, roppant elegáns kabátok, valamint a kötött pulóverek és kardigánok.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?

 

isa6.png

isa9.png

isa8.png

isa11.png

isa12.png

isa10.png

isabel_1.png
Az Isabel Marant x H&M kollekció 2013. november 14-én jelenik meg.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr495555263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása