2013.10.07

Isabel Marant x H&M: Itt a kampány!

HeStyle | 2013.10.07 19:00 | 1 hozzászólás


Mint arról már korábban beszámoltunk, a H&M idei őszi vendégtervezője Isabel Marant lesz.

A francia divattervező és a svéd fast-fashion márka kollaborációjának eredménye november 14-én debütál majd világszerte, de szerencsére nem kell addig várnunk, hogy megnézhessük a kollekciót, hiszen máris megérkeztek az első kampányfotók, melyeken Clément Chabernaud, Niels Schneider és Guillaume Macé viselik a férfiaknak szánt kínálatból összeállított szetteket. 

A férfi kollekció már csak azért is különleges, hiszen Isabel Marant eddig kizárólag nőknek tervezett, az első férfiaknak szánt kollekciója a H&M-ben debütál majd, melyeken természetesen érződik a tervezőnő jól ismert stílusa: a francia sikk, a bohó elegancia és a városi stílus roppant stílusos keveredése.

Hamarosan részletesebben is bemutatjuk az Isabel Marant x H&M kollekció darabjait, addig azonban vessetek egy pillantást a kínálatot népszerűsítő kampányfotókra.

isa5.png

isa2.png

isa1.png

isa3.png

isa4.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr515555244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása