2013.07.31

YourLook: Levente összeállítása

HeStyle | 2013.07.31 17:00 | 26 hozzászólás


Folytatódik a YourLook, sőt van egy jó hírünk is azok számára, akik még szeretnének részt venni a rovat idei szezonjában: meghosszabbítottuk a jelentkezést, így aki megmutatná kedvenc összeállítását, az még augusztus 4-ig még küldhet nekünk fotót. Ezután viszont mindenképpen lezárjuk a szezont, így aki nem szeretne lemaradni a közönségszavazásról és az értékes nyereményekről, mindenképpen jelentkezzen!


De nézzük a YourLook mai szereplőjét, Leventét és az általa beküldött, nyári összeállítást. Nekünk írt leveléből idézünk: "Nagyon szeretem a kiegészítőket és a színeket. Ha vásárolok, mindig első megérzésre döntök. Azt veszem meg, amin rögtön megragad a szemem. Szeretem az egyszerű, letisztult viseleteket és a színes, kicsit extrémebb összeállításokat is."

Mi a véleményetek Levente szettjéről?

lev.jpg

Trikó: Bershka
Short: Calzedonia
Cipő: Converse
Szemüveg: Jack&Jones
Nyaklánc: Retro
Óra: Diesel
Karkötő: Cruciani
Ha lemaradtál a korábbi YourLook részekről, nézd meg őket ITT!



A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr615435528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cSo 2013.07.31. 21:20:00

Nem szeretném obszcén kommentemmel rombolni az oldal színvonalát....

egyedül a cipő az "elmegy" kategória de a egyenember hajától a shortjáig nagyon....gáz

geucsa 2013.08.01. 11:04:19

Nálam a cipős sem fér bele, viszont a karkötővel nem lehet nagy baj, már amennyire látszik. HeStyle! Amúgy bárkit felraktok válogatás nélkül?

G_P 2013.08.01. 12:13:46

Szerintem a maga kategóriáján belül frankó a csávó, és illik Siófokra kifejezetten.

workhardoxygen 2013.08.01. 12:36:30

Én személy szerint már nagyon kivagyok ezektől a proliktól, akik oké hogy nem piacról vásárolnak viszont mindig ugyanazokat a sablonos szar cuccokat veszik meg mint a többi "hajógyári szökevény". És ha még meg is szólalnak... De ki tudja. Lehet épp a strandról tart hazafelé, azért van fürdőgatyában. Az egyetlen ami oké az óra meg a cipő.

cSo 2013.08.01. 15:33:08

@geucsa: ugyan ezt akartam kérdezni....

ez egy divat/stílus blog, miért kell olyanokat kirakni akiknek semmi közük hozzá?? inkább rakjátok ki az aktuálisan jól öltözött "celebet" avval is többet érnénk mint egy ilyennel (bár ellenpéldának jó)

Adrienne Puskás 2013.08.01. 16:49:44

...pedig igenis ott van!!! és van benne valami hamár ennyien írkáltak ...mhmm?el kellene gondolkodni nem? ;)

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2013.08.01. 19:13:56

@geucsa: szoktunk szelektálni, de ennél a képnél nem éreztük szükségét.

Ez egy laza, nyári szett, semmi több.

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2013.08.01. 19:21:25

Egyébként annak nagyon örülünk, hogy ennyien szóltatok hozzá a poszthoz, jó látni a pro és kontra érveket, amelyekből akár azok is tanulhatnak, akik nem küldenek fotót a rovatba.

Azt a jó szokásotokat viszont kérjük a jövőben is tartsátok meg, hogy az obszcén, sértő megjegyzéseket mellőzitek.

Ne sértsünk meg senkit továbbra sem.

cSo 2013.08.01. 20:44:38

@Adrienne Puskás:
nem látok összefüggést a kommentek száma és a jól-öltözöttség között.

geucsa 2013.08.02. 09:53:02

@Adrienne Puskás: Persze, hogy van benne valami. Csak nem szépség, harmónia, ... semmi pozitív. Általában az emberek megnézik a nagyon rondát és a nagyon szépet is, csak más-más érzést vált ki belőlük. Szerinted a hozzászólások alapján ez melyik kategória? Még egy megjegyzés: hamár szó nem létezik. Utálom, ha valaki helytelenül ír.

Adrienne Puskás 2013.08.02. 11:06:26

Sorry a helyesírásért, ha lelkedbe gázoltam ... Nem vagyunk egyformák ...nekem tetszik !!:))

Winston007 2013.08.02. 11:07:49

3 szapuló hozzászóló és 61 like, ez mindent elmond ;)

Szép napot!

Dávid Kolsky 2013.08.02. 12:44:13

Maga az osszeallitas nem rossz, jo lenne ha mindenki csak ennyit tenne hozza mindennapjaihoz reggelente mielott kilep az utcara.

Abban ugyan egyet kell h ertsek, nem pelda erteku, hiszen atlagos, egyaltalan nem egyedi es maga stílus is hianyzik belole. Egy alap szett, egy alap kompozicio.
Azonban maga a torekves, igyekezet és a lathato apoltsag ertekelendo, és mint emlitettem, példa erteku is egyben.

Nyilvan nem mindenki erzi kozel a szívéhez ezt a vilagot amelyet Levente kepvisel, de így kerek a vilag. Ezt azoknak a jo indulatu kommentáloknak mondom, kiknek lathatoan melyen felkavarta (véleményem szerint) sivár és sekélyes lelki világát.

Winston007 2013.08.02. 13:17:44

Szerintem Leventének sem az volt a célja, hogy világot váltson és stílusikonná váljon. Véleményem szerint csupán arra törekedett, hogy bemutasson egy laza, strand utáni, nyári (akár fesztiválozós) viseletet, amit egyedivé tehetünk néhány színesebb, feltűnőbb ruhadarabbal (neon short, mesefigurás atléta).

cSo 2013.08.02. 14:33:58

mint mondtam egyenember nincs semmi érzéke az öltözködéshez ezért lemásolta az éppen aktuális "divatot" akinek meg tetszik annak tetszik nem mindenkinek ugyan az ízlés van akinek jobb van akinek rosszabb (na meg olyan is van akinek nincs)
Persze az ilyen blogok pont erre valóak hogy az ízlésünk is fejlődjön, ezért sem értem mit keres itt ez a kép, ennyi erővel minden nap ki lehetne rakni az éppen aktuális katonai-öltözéket....

cSo 2013.08.02. 14:34:02

mint mondtam egyenember nincs semmi érzéke az öltözködéshez ezért lemásolta az éppen aktuális "divatot" akinek meg tetszik annak tetszik nem mindenkinek ugyan az ízlés van akinek jobb van akinek rosszabb (na meg olyan is van akinek nincs)
Persze az ilyen blogok pont erre valóak hogy az ízlésünk is fejlődjön, ezért sem értem mit keres itt ez a kép, ennyi erővel minden nap ki lehetne rakni az éppen aktuális katonai-öltözéket....

cSo 2013.08.02. 14:36:58

sokkal szívesebben nézem Adam Levine stílusát aki egy fehér pólóval és egy farmerrel is sokkal egyedibb, és még csak nem is erőltetett....

Winston007 2013.08.02. 15:16:23

@cSo:

:)) 1. Ez az oldal az éppen aktuális és jövőbeni divatrendeket mutatja be, elemzi, véleményezi és véleményezteti. Akkor mi a baj, ha valaki követi az éppen aktuális trendeket? :) Megnéztem milyen szetteket dicsértél meg korábban és azok is az aktuális trendet követték. :)

2. Ha az oldal szerkesztői nem találtak semmi kivetnivalót az összeállításban, akkor lehet, hogy mégsem olyan rossz. Úgy tudom nem Te szerkeszted az oldalt, vagy tévedek? Akkor meg nem értem miért kérdőjelezed meg a szerkesztők ízlését, döntését. Az ő joguk eldönteni, hogy kinek teszik fel az összeállítását és kinek nem.

3. A közönségnek tetszik, ez a szett kapta a legtöbb lájkot eddig. Talán azért, mert szakított a korábbi szettek stílusával, szellemiségével és elment egy kicsit lazább, lezserebb irányba igazodván a nyári évszakhoz. Látod mégis hozott valami újat, teljesen más, mint az eddigiek. Vitát gerjesztett, véleményeket fogalmazott meg az emberekben, tehát ez már hasznos dolog. Ha neked nem tetszik, szíved joga.

De kétségbe vonni a szerkesztők ízlését, az már nagy bátorság. Főleg, ha innen szeretnél inspirálódni, tanulni, ahogy fogalmaztál.

4. Adam Levine. Csak gratulálni tudok, ha ő neked egy pólóban és egy farmerben is érdekes marad ;) Lehet, ha Leventét ismernéd személyesen, akkor kicsit máshogy fogalmaznál és nem ítélnél rögtön. Főleg ízlés terén, mikor csak egy szettet láttál tőle..

Szerintem itt tehetünk pontot a vita végére.

Őszinte tisztelettel szép napot kívánok neked és kívánom, hogy sikeresen fejlődjön a stílusérzéked az oldal segítségével!

workhardoxygen 2013.08.03. 00:11:03

Az előző kommentelő megmondja a tutit: "Ha Leventét ismernéd személyesen..." Szerintem ha így lenne, alapból elfogult lenne. És a like nem feltétlenül a szettnek, hanem Xy személyének szólna. Mint ahogy ezeket megszokhattuk az "az nyer akinek több ismerőse van" kép likeolós játékokban. Az meg hogy ki a szerkesztőség tagja, vagy hogy miért "rekordot döntő" a likeok száma, lehet Levente többet tudna róla nyilatkozni. Minden esetre köszönjük a barátok és családtagok támogatását :) hiszen ha "ismernéd te is Leventét személyesen", lehet te is likeolnád és megpróbálnád magyarázni miért ez a tökéletes szett, és miért féltékeny mindenki aki egy rossz szót is szól.

cSo 2013.08.03. 10:23:42

@Winston007: álj be a sorba és nem fázol meg.... valószínü azért van sok lájkja mert sok a barátja ami nem meglepő, kb az emberek 60% ebben a korban pont olyan mint ő és ügye azzal szeretnek barátkozni akivel sok a közös tulajdonságuk....úgyhogy ha az épp aktuális tuc-tuc zenét hallgatod, csöcsig kivágot pollót hordasz, egy olyan napszemüveget ami eltakarja a fél arcod, és pontosan olyan halyat vágatsz mint amit hazafelé láttál vagy 40 emberen, akkor sok lesz a lájkolod és akkor már biztos lehetsz benne hogy jól vagy öltözve....

@workhardoxygen: Nekem már az elején leesett hogy a haverja, nevetséges érvekkel "védte" a srácot, meg aki már régebb óta olvassa a blogot (és nem csak azért van itt hogy nyomjon egy lájkot) azt valószínüleg érdekli a divat, és tisztában van azzal hogy ez a szett nem jó....

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2013.08.03. 14:26:04

Srácok, nyugalom... :)
Azért ennyi kommentet és ilyen hosszadalmas elemzéseket, vitát nem ér ez a poszt.

attilka87 2013.08.03. 17:50:07

Hulyegyerek-szereles. Ajanlom az e feletti posztot.

Dávid Kolsky 2013.08.03. 18:46:25

Az teny, hogy ettol az osszeallitastol meg nem all meg a villamos. Az is igaz, hogy nem tul egyedi sem tul ujito. Azonban sem azt nem ertem aki ketsegbeesetten vedi, sem azt aki szanalmas mod napok ota tamadja ezt a postot. Orulok, h mindenki ennyire verlazitoan unatkozik agusztus elejen. A divat egy szubjektiv dolog, onnan tudod csak ha valamit jol csinalsz, hogy valaki utal valaki pedig imad erte. Egy azonban egyertelmu, Levente jol csinalt valamit, hiszen ez a napok ota zajlo kicsinyes es olcso nyalveres valamifele produktum alltal keltett erzelem irasban valo megjelenese. Az hogy valakinek tetszik valakinek nem mar csak reszletkerdes es csak az ordog/kicsi ember rejlik meg azokban.

attilka87 2013.08.04. 19:06:40

@Dávid Kolsky: Ha mondatokkal lehetne ölni, akkor az utolsó előttidtől szörnyethaltam volna.

habbababba 2013.10.18. 00:52:07

csajom is ilyen mini shortot szokott hordani
süti beállítások módosítása