2013.07.04

Louis Vuitton 2014 tavasz/nyár: A kollekció közelebbről!

HeStyle | 2013.07.04 14:07 | 2 hozzászólás


Nemrég már bemutattuk a Párizsi Divathét keretein bemutatott 2014-es tavaszi/nyári Louis Vuitton kollekciót és ahogy azt ígértük, külön posztban is foglalkozunk a kínálattal és kiegészítőkkel, hogy minél részletesebben megismerhessük a jövő nyári darabokat.

Míg tavaly a tengerész stílus (horgony motívumok, kötelek, stb.) és a neonos árnyalatok voltak jellemzőek, addig idén Amerika és a kontinensre jellemző kultúra inspirálta a kollekciót és annak darabjait.
Szabadság, luxus, praktikum - talán ezzel a három jelzővel lehetne leginkább jellemezni a kínálatot, melyek a 60-as évek iskolai előkészítőit, a tanulmányokat záró bálokat és a szabadelvűséget egyaránt megidézik, amolyan "road trip" stílusban.  A kollekcióban többek között találunk "V" logó díszítésű motorosdzsekit, hasított bőr díszítésű farmerkabátot, kétoldalú, megfordítható selyemkendőket, batikolt motívumokat és a kollekció egyik vezérfonala, a patchwork is számos helyen felfedezhető.

A táskák is az "állandóan úton" életérzést képviselik puha, tágas és praktikus kialakításuk miatt.
A kollekció egyik leghangsúlyosabb szereplője, a karamelszín itt visszaköszön, csakúgy, mint a kínálat bőrből készült öltözékein. Ezek mellett találunk még fényes, alumínium laptop- és tablettartó tokokat, ultafinom bőrből készült Damier modelleket, tollakkal díszített kitűzőket, valamint gyönyörű kidolgozású cipőket is a 2014-es választékban.

LVRE1.png

Számomra most sem okozott csalódást a Louis Vuitton, sőt a 2013-as választéknál sokkal jobban meggyőzött.
Kifinomult és roppant elegáns, ám mégis nagyon modern. A témaválasztás különösen tetszik, az utazás, a szabadelvűség és Amerika inspirációja egy jó adag fiatalos pimaszságot adott a luxuskollekciónak.
Ha választhatnék (...), akkor a táskák közül egy hátizsák fazonra, az öltözékek közül pedig egyértelműen a legutolsó képen látható karamelszínű bőrkabátra voksolnék.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció és a kiegészítők?

lvre5.png

lvre3.png

folyt.png

lvre2.png

lvre4.png

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr355390914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.07.04. 15:58:44

Az ezüst cipő durva, a neked tetsző, retró bőrdzseki nekem nem jön be, viszont találok sok darabot, amit szívesen hordanék, például a többi dzsekit, a második képen lévő nadrágot, a batikolt hatású cuccokat és a szürke, kockás öltönyt is. A táskák nem tetszenek, mint eddig egyik Louis Vuitton táska sem.

Aboriginal 2013.10.26. 23:10:08

Az utolsó dzseki fektében jó lenne. A többi...
süti beállítások módosítása