2013.05.06

Megnyílt a Zara legújabb üzlete a Westendben!

HeStyle | 2013.05.06 11:40 | 2 hozzászólás


Vége a várakozásnak, mostantól Budapest egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában, a Westend City Center-ben is megtaláljuk a Zara-t!

A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő spanyol divatmárka május 3-án nyitotta meg nyolcadik magyarországi üzletét a Westendben, amelyre nem csak mi vártunk régóta, hanem sok celeb is! Az áruház földszintjén, a régi játékterem helyén nyílt több, mint 2000 négyzetméteres üzletben természetesen férfi részleg is helyet kapott, így most már itt is beszerezhetjük a Zara legújabb, nyári kollekciójának darabjait.

Nagyon örülünk annak, hogy a Zara új üzletet nyitott a Westendben, szerencsére a bevásárlóközpont "halad a korral" és bepótolja korábbi lemaradását, hiszen mostanra megtalálható náluk a kedvelt márkák többsége, mint például a Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Zara és H&M is.  Egy bizonyos budai bevásárlóközpont is követhetné ezt a példát...

A fotók között a Zara Westendes premierjén készült képek közül láthattok néhányat.

Ti voltatok már az új Zara-ban?
Mi a véleményetek róla?

zarawest.png

zar_01.jpg

zar_02.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr855282034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása