2013.04.29

Napi favorit: Színes napszemüvegek Franciaországból

HeStyle | 2013.04.29 18:45 | 1 hozzászólás


Színre színt!

Mai kedvenceink a francia Commune de Paris divatmárka és a szintén francia, kifejezetten napszemüvegekkel foglalkozó Waiting For The Sun együttműködésének gyümölcsei. 

A kollaboriáció révén született speciális kollekció három féle napszemüveget tartalmaz, melyek keretei fából készültek, színezett lencséjük pedig igazodik azok színéhez: azaz a piroshoz, világoskékhez és sárgához.
A dologhoz igazából nincs értelme további kommentárt fűzni, hiszen a kampányfotók, melyek mellesleg rendkívül jól sikerültek, mindent elárulnak és magukért beszélnek. Nem is tudom, hogy ha választhatnék, akkor melyik színre szavaznék, mind a három féle napszemüveg nagyon tetszik... Egyedül az áruk kissé borsos, 165 euróért viselhetjük mi is ezeket a darabokat, melyeket itt lehet megvásárolni.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a színes napszemüvegek? 

commune-de-paris-waiting-for-sun-sunglass-collection-3.jpg

commune-de-paris-waiting-for-sun-sunglass-collection-1.jpg

commune-de-paris-waiting-for-sun-sunglass-collection-2.jpg

folyt.png

commune01.jpg

commune02.jpg

commune03.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr265251409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.04.30. 10:28:39

Nagyon idiótán néznek ki.
Soha nem kéne egyik sem.
süti beállítások módosítása