2013.04.24

Napi szett

HeStyle | 2013.04.24 10:45 | 1 hozzászólás


nap_03.png

N  A  P  I    S  Z  E  T  T   # 11
Stílusos ebédszünet New York-ban...




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr715237521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2013.04.24. 23:04:35

Az a baj ezzel, hogy ilyen képet minden nap milliót lehetne lőni valamelyik tetszőleges európai nagyváros utcáin. Stílusos, minden a helyén van, de ez a kép inkább csak nekünk magyaroknak felüdülés :)
És hogy valami értelmeset is írjak: sokat gondolkodom azon, hogy mennyire ízléses bokát villantani a munkahelyi cuccban. Mert oké, értem és szeretem az aktuális bokavillogtatós divatot, de inkább a lazább szereléseimben. Viszont az évtizedek óta elfogadott irodai szettet szerintem negatív értelemben borítja fel a zokni hiánya. Az elegáns cipő fölött elég igénytelen a csupasz boka, a beállított divatfotókon esetleg jól néz ki. De valójában nyitott lennék erre is, úgyhogy meggyőzhető vagyok, csak sajnos eddig nem tudta megszokni a szemem.
süti beállítások módosítása