2013.04.22

Napi favorit: Stílusos tengerészek nyara a MR Porter-nél

HeStyle | 2013.04.22 11:40 | 2 hozzászólás


Napsütés, tenger és stílus!

Ezt a címet viseli a népszerű internetes áruház, a MR Porter legújabb, Will Davidson által készített fotósorozata, melyben az ausztrál ikerpár, Jordan és Zac Stenmark látható.
Az editorial témája a tengerész stílushoz kapcsolódik, így a modellek a MR Porter ehhez kapcsolódó stílusú, nyári kínálatából viselnek olyan márkákat, mint péládul a Bottega Veneta, James Perse vagy éppen a Maison Martin Margiela.

A képeken látható összeállítások kivétel nélkül remekül sikerültek, a lezser ingek, chino nadrágok, könnyű pulóverek és a tengerészcipők nagyon jól állnak az ikreken, sőt az is kiderül az anyagból, hogy nem csak a csíkos, hanem a kockás mintát is becsempészhetjük a tengerész stílus ihlette összeállításokba.
Az első fotón látható ilyen szett az egyik kedvencem ebből az editorial-ból.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a képek és a rajtuk látható összeállítások?

sss1.jpg

sss8.jpg

sss5.jpg

folyt.png

ss2.jpg

ss3.jpg

sss9.jpg

ss4.jpg

sss6.jpg

sss10.jpg

sss7.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr45237248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cSo 2013.04.22. 15:41:09

jók, de ha jól emlékszem, ők azok akiknél több pénzbe kerül felöltözni mint aranyba öntetni a kedvenc foteled

A Tengerész · http://amapola.blog.hu 2013.04.22. 23:24:57

Hehe. Kicsit kevesebbet kéne a göncökre költeni, mert nem marad a vitorlákra. Látszik, hogy megette az idő, ráncosak a vásznak, a szegő is le van szakadva a bum végénél a hatodik képen.
süti beállítások módosítása