2013.04.11

Skandináv nyár: Itt a Helly Hansen utcai kollekciója!

HeStyle | 2013.04.11 12:30 | 1 hozzászólás


A vitorlás életstílus és a skandináv nyár inspirálta a Helly Hansen legújabb, 2013-as tavaszi/nyári utcai kollekcióját, melyben a kényelem, praktikum és divat szerencsés találkozásának lehetünk szemtanúi.

A norvég márka és a tenger közös múltja nem újkeletű, igen komoly múltra nyúlik vissza, így természetes, hogy a Helly Hansen számára ez a táj jelenti a "kifutót", ahol a sportolók, kirándulók vagy éppen a vitorlázók töltik be a modellek szerepét. Ezt az új kollekciót is leginkább a vitorlázás ihlette, hiszen ezt az életformát erősen befolyásolja az olykor zord időjárás, így a kínálat is ehhez igazodik. A kollekcióban többek között szél- és vízálló kabátokat és tengerész stílusú felsőket találunk, melyek nem csak praktikusak, hanem jól is néznek ki.

A kollekció népszerűsítésére szolgáló kampányfotók is remekül sikerültek, nagyon jól mutat a kínálat élénk színvilága így együtt. Egy ilyen széldzsekire pedig én is beneveznék, főleg, ha a nyár is így kezdődik majd, mint ez az idei tavasz....

helly_4.jpg

helly_1.jpg

helly_2.jpg

helly_3.jpg

helly_4.png

helly_5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr845215174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2013.04.13. 01:03:16

Hát ja.Szépek, meg biztos jók is ezek a cuccok.Csak egy a baj, ráadásul pont ugyanaz, mint Magyarországon.Itt a svédeknél is pont ugyanúgy csak a konfekcióméretű (értsd: 50 kiló vasággyal...) emberekre kínálnak ruhákat, mint a magyar boltok.Aki kilóg akár széltében, akár hosszában, az nagyjából így járt.Extra méretű cuccokat nagyjából lasszóval kell fogni és olyat vesz az ember, amit éppen kapni lehet, nem amilyet szeretne...Talán a cipők még a kivételek (itt nem a HH-ról beszélek), de azok meg irreálisan drágák.
süti beállítások módosítása