2013.04.08

Itt a Zara áprilisi kollekciója!

HeStyle | 2013.04.08 16:50 | Szólj hozzá!


Bár már lassan április közepét tapossuk, a korábbi hónapokhoz képest ezúttal egész korán megérkezett az új, e havi Zara újdonságokat bemutató fotósorozat!

A közkedvelt spanyol márka áprilisi kollekciója könnyű, modern összeállításokat tartalmaz, odafigyelve a szeszélyes időjárásra is, így kabátok is bőven helyet kaptak a kínálatban. A kollekció stílusára talán a sportos és elegáns vegyülete jellemző leginkább, a rövidnadrágos-zakós szettek, vagy a lezserebb inges összeállítások is ezt erősítik meg. Nálam a színhasználat az, ami ebben a hónapban leginkább tetszik: a pasztelles, világos árnyalatok nagyon jól mutatnak a kollekció darabjain, de a sötétebb, kékes színvilág is remekül néz ki! Egyet sajnálok csak a nem túl kedvező árakon kívül, azt, hogy egy kicsivel több fotó is készülhetett volna a lookbook-hoz...

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Zara áprilisi frissítése?

zar_ap1.png

zar_ap4.png

zar_ap5.png

folyt.png

zar_ap2.png

zar_ap6.png

zar_ap5.png

zar_ap7.png

zar_ap3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr755206111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása