2013.03.27

Bershka márciusi újdonságok

HeStyle | 2013.03.27 14:35 | Szólj hozzá!


Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban szemügyre vegyük a Bershka 2013-as tavaszi/nyári kollekciójának újdonságait, egészen pontosan a márciusban boltokba kerülő újdonságokat.

Az Inditex csoporthoz (Zara,Pull&Bear,Stradivarius,stb.) tartozó divatmárka letisztult, lágy színvilággal és hétköznapi szettekkel vág neki az első tavaszi hónapnak, a lookbook-ban többek között basic típusú pólók, shortok és farmerek/farmerkabátok kaptak helyet, de a legnagyobb arányban az idei szezonban is nagyon divatos "camo" mintás darabokkal találkozhatunk. Van itt terepmintás nadrág és ezzel a mintával díszített felsőrész vagy éppen short is és a military stílusra jellemző árnyalatok is nagy részt hasítanak a márciusi kollekcióból.

Összességében nézve egy letisztult, fiatalos és hívalkodó kínálattal állunk szemben, most már csak tényleg a jó idő kellene ahhoz, hogy végre hordhassuk is őket.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Bershka márciusi frissítése? 

BERSK1.png

BERSK8.png

BERSK5.png

BERSK6.png

folyt.png

BERSK7.png

BERSK4.png

bersk2.png

BERSK3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr515175781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása