2013.03.25

Hipster kollekció a Pull&Bear-től

HeStyle | 2013.03.25 16:30 | 2 hozzászólás


Újabb fotósorozat érkezett a Pull&Bear 2013-as tavaszi/nyári kollekciójáról, igaz ezúttal a "Heritage" vonal idei kínálatát bemutató lookbook-ot nézhetjük meg.

A spanyol divatmárka "Heritage" névre keresztelt vonala idén már negyedik szezonjához érkezett, legújabb,  2013-as tavaszi/nyári kínálata pedig a fiatalok körében mostanság roppant népszerű hipster-stílust "lovagolja" meg.
A Virgili Jubero által, Kaliforniában készített lookbook-ban többek között a svéd modell, Benjamin Eidem modell segítségével ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről is a kollekcióval, melyben többek között chino nadrágokat, short-okat, laza felsőket és "plimsoll" cipők kaptak helyet. Színek tekintetében igen vegyes a kép: a pasztelesebb árnyalatoktól kezdve az egészen élénk színű darabokig minden megtalálható a kínálatban.

Azt nem tudom megítélni pontosan, hogy vajon jó dolog-e hipsternek lenni és ez a kollekció egyáltalán mennyire az, de a fotókon látható összeállítások nekem nagyon tetszenek és ha ez hipster-stílus, akkor egye fene, én is az leszek idén tavasszal!

Nektek mi a véleményetek a kollekcióról és a fotókon látható szettekről?

heri1.jpg

heri7.jpg

heri8.jpg

heri6.jpg

folyt.png

heri5.jpg

heri2.jpg

heri3.jpg

heri9.jpg

heri4.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr865170635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

byvin©i 2013.03.25. 16:52:11

Semmi megnyero vagy ujdonsag nincs benne... Nem tetszik.

attilka87 2013.03.25. 22:19:42

Vannak köztük hagyományosan jó cuccok, ellenben szarul vannak összeválogatva.
süti beállítások módosítása