2013.03.12

Napi favorit: márciusi Massimo Dutti kollekció

HeStyle | 2013.03.12 16:15 | 1 hozzászólás


A februári lookbook után a brit topmodell, David Gandy és az Inditex csoporthoz tartozó Massimo Dutti ismét együtt dolgozik!

A lehető legjobb döntés volt ez az újboli együttműködés, hiszen a spanyol márka márciusi kollekciója úgy áll Gandy-n, mintha csak rá szabták volna: teljes és rendkívül stílusos az összhang közte és az általa viselt darabok között. A fotókon a márciusban boltokba kerülő kollekcióval ismerkedhetünk meg közelebbről, melyekre leginkább a klasszikus és férfias elegancia, valamint a letisztultság jellemző. A fotók és a remekbe szabott összeállítások a bizonyíték arra, hogy bizony a kevesebb néha több, főleg a férfiak esetében. Minden egyes darab és szett bátran viselhető utcán és a választék is igen széles: alkalomra és hétköznapra is kínál összeállításokat a Massimo Dutti. Színek tekintetében is abszolút favorit az új kollekció: A halványzöld, világoskék és fehér nagyon jól mutat a sötétebb, kékes, barnás és szürkés árnyalatokkal. Ha nem is áll módunkban (sajnos) egy teljes gardróbfrissítést véghez vinni Massimo Dutti darabokkal, akkor is érdemes megnézni ezt a fotósorozatot, hiszen remek ihletet lehet belőle nyerni egy-egy tavaszi összeállításhoz.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Massimo Dutti márciusi frissítése és a fotókon látható összeállítások?

massmar1.png

massmar2.png

massmar3.png

massmar4.png

massmar5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr75131163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2013.03.13. 00:42:38

Egy az egyben elfogadnék mindent és az bezony súlyos százezrekbe kerülne...
süti beállítások módosítása