2013.02.23

Íme kilenc nem mindennapi kreatív igazgató!

HeStyle | 2013.02.23 13:30 | 1 hozzászólás


Bizony, vége azoknak az időknek, amikor a sztárok csupán sztárok, míg a divattervezők szimplán tervezők voltak! Manapság a pozíciók és a rangok halmozása a divat, minél több helyen vagy ott, annál többet érsz!

Legalábbis sokan a sztárvilágban és a divatszakmában valahogy így vélekedhetnek. Az egyik legfelkapottabb pozíció mostanában kétség kívül a "kreatív igazgatói" állás, amelyet úgy tűnik, hogy lassan már "boldog, boldogtalan" a magáénak tudhat. Persze a cégeket is meg lehet érteni, hiszen számukra az a fontos, hogy minél több emberhez eljuthassanak és minél tágabb és több platformon jelen legyenek, ezt pedig a sztárokkal az egyik legkönnyebb elérni. De hogy, hogyan jön például Jessica Alba a Windows Phone-hoz vagy Kanye West miért talál ki magának "fantom" kreatív igazgatói posztot egy rajzfilm mozifilmváltozatánál, az számunkra is nagy kérdés. De a legnagyobb talány mégis az, hogy miért kell ezeket a nyilvánvalóan promóciós vagy kampány szerepléseket máris "kreatív igazgatói" állásnak nevezni? Mindenesetre ezekkel a "kinevezésekkel" mindenki jól jár és elégedett: az adott cég a hírnévnek, míg a sztár a vastag fizetési borítéknak örül.

IG_0.png

Most következő összeállításunkban tehát kilenc olyan nem mindennapi kreatív igazgatói állást mutatunk be, amelyet divattervezők vagy sztárok töltenek be. A felsorolásban többek között Justin Timberlake, Victoria Beckham, Lady Gaga, Kanye West és Will.i.Am legújabb állásáról olvashattok.

IG_1.png

IG_2.png

ig_7.png

folyt.png

ig_9.png

IG_5.png

IG_6.png

IG_3.png

ig_4.png

IG_10.png

ig_8.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr985098928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása