2013.02.18

Tetszik/Nem Tetszik? - Sportszerek Lacoste módra

HeStyle | 2013.02.18 16:30 | 1 hozzászólás


Mai kérdésünk a nemrég megjelent Lacoste L!VE LAB 2013-as tavaszi/nyári kollekciójához kapcsolódik.
Hogy egészen pontosak legyünk, akkor inkább kiegészítőkről lesz szó, sőt inkább sportszerekről, hiszen a Lacoste az idei szezonban a sportok szerelmeseinek kedvez, így most már nem csak a ruhánkon, hanem a felszerelésünkön is ott díszeleghet az a bizonyos krokodil.
Az élénk színekben pompázó kínálatban igen sokféle sportszer helyet kapott, így többek között a snowboard, a gördeszka, a foci, kézilabda, rugby és még egy francia eredetű golyójáték, a pétanque kedvelői is találnak maguknak felszerelést benne. Amellett, hogy a sportszerek nagyon mutatósak és követik a trendeket, azért a technikai oldalukról sem feledkeztek meg: A Lacoste több szakemberrel és sportolóval működött együtt a kollekció megalkotásánál, hogy a lehető legjobb minőségű darabok készülhessenek el, amelyek ne csak jól nézzenek ki, hanem használhatóak is legyenek.

Mi a véleményetek a Lacoste sportszer kollekciójáról?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

lac_1.png

lac_2.png

lac_3.png

lac_4.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr705086860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

that's it · http://onlymylife.com 2013.02.20. 20:38:14

Ma egy kicsit utána nézve ,szerettem volna megvenni a Gördeszkát,de egy kis gondba akardtam, 1.Online nem lehet megvenni . 2 Lacoste Store ban nem lehet megvenni .. Ha meg akarom venni akkor Live bolt ba kell menjek, 1 van Dániában . Oda irányítottak át 2 Swéd boltból is .
Mindegy nyárra akárhogyan is be fogok szerezni egy deszkát ! :)
süti beállítások módosítása