2013.02.15

Napi favorit: Itt a H&M bringás kollekciójának kampánya!

HeStyle | 2013.02.15 20:11 | Szólj hozzá!


Megérkezett a H&M legújabb kapszulakollekciójának kampánya és a hozzá készült kisfilm is, melyek egyenesen a "Napi favorit" rovatunkban landoltak!
A svéd fast-fashion márka még decemberben jelentette be, hogy együttműködést kezd a kelet-londoni Brick Lane Bikes-szal, egy a városi kerékpározás által inspirált kollekció érdekében, amely egyaránt hordható utcán is és amelyben kényelmesen lehet tekerni. A kizárólag környezetbarát anyagokból készült kollekció mostanra meg is született, melynek egyik célja, hogy összehozza a divatot a funkcionalitással és a bringás hagyományokkal. A 11 darabból álló H&M for Brick Lane Bikes kollekcióban helyet kapott többek között vízhatlan kerékpáros dzseki, bringázásra szabott zakó, chino típusú nadrág és a régi idők biciklis trikói által inspirált pólók és sapkák is. A kollekció minden egyes darabját kipróbálták a Brick Lane Bikes emberei, így biztosak lehetünk benne, hogy nem csak jól néznek ki, de még bringázni is lehet bennük.

A H&M for Brick Lane Bikes kollekció március 7-től érhető el az üzletekben,
a kollekció darabjait pedig hamarosan közelebbről is megmutatjuk Nektek!

hmbrick1.png

HMBRICK2.png

HMBRICK3.png

VIDEO.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr975082560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása