2013.02.09

Színek bűvöletében: Van Graaf 2013 tavaszi/nyári kollekció

HeStyle | 2013.02.09 14:00 | Szólj hozzá!


Folytatjuk a 2013-as tavaszi/nyári kollekciók bemutatását, melyben ezúttal a 2001-ben alapított és azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Van Graaf divatház kínálatát nézzük meg kicsit közelebbről.
Az idei tavaszi/nyári szezonban a Van Graaf több kategóriára bontva alakította ki kínálatát: 5 stílusba sorolva láthatjuk azt, hogy milyen márkák kínálatát ajánlják leginkább a melegebb hónapokra.
A divatház egyébként leginkább a prémium márkákra koncentrál, főként a drágább és minőségibb kollekciók kínálata érhető el üzleteikben, olyan márkáké, mint például a JOOP, a Calvin Klein, a Tommy Hilfiger, a Boss és a G-Star Raw. 
Jó hír a Van Graaf kedvelőinek, hogy tovább terjeszkednek a magyar piacon: üzletüket hamarosan nem csak az Allee bevásárlóközpontban, hanem a nemsokára nyíló Árkád II bevásárlóközpontban is megtaláljuk majd.

Most pedig nézzük a 2013-as tavaszi/nyári kínálatot!
Nektek mi a véleményetek róla? 

VANGRAAF1.png

SHORT STORIES
A férfiak számára az idei nyár leglezserebb kínálatát a Short stories kínálata adja a Van Graaf-nál, melyek között főként rövidnadrágokat, laza tank-topokat, pólókat és ingeket találunk. Színek tekintetében is igen változatos a kínálat: a vibráló neontól egészen a nyugodtabb, pasztelles árnyalatokig találunk darabokat benne.

VANGRAAF2.png

SHADES OF BLUE
Kék minden mennyiségben!
A friss azúrkékek, intenzív kobaltkékek és a világítóan intenzív búzakékek számtalan árnyalata határozza meg leginkább a kollekció darabjait, melyeket néhol pirossal és fehérrel kombináltak. A kínálatban többek között könnyed szabású, nyári zakók, chino nadrágok és ingek kaptak helyet a sportos és fiatalos elegancia jegyében.

VANGRAAF3.png

FOLYTATÁS A TOVÁBB UTÁN!

ULTRALIGHT SUMMER
Az Ultralight summer pehelysúlyú, kifordítható nyári mellényeket és tolldzsekiket kínál vakítóan friss és fényes neon színekben a nyár kissé hűvösebb napjaira. A kollekció darabjai főként lezser, sportos és élénk színű darabokat tartalmaz, melyek leginkább a fiatal generáció számára lehetnek érdekesek.

VANGRAAF4.png

BRIGHT BUSINESS
Az idei üzleti divat most a nyáriasan könnyű eleganciáról szól a Van Graaf-nál. A Bright business stílus enyhén színátmenetes nyakkendőket és keskeny szabású öltönyöket és ingeket kínál, a szezon egyik kedvencével, az olasz tintakék árnyalatú ingekkel és egyéb darabokkal, melyek letisztult és kifinomult megjelenést biztosítanak viselőjének.

VANGRAAF5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr575069661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása