2013.01.14

A legdurvább ing, amit valaha láttunk

HorvathL | 2013.01.14 15:00 | 2 hozzászólás


India lassan vezető gazdasági világhatalommá válik. És az az ízlés? Az egy más kérdés.

De tényleg, ilyen nyomorult ízléstelenséget az eddigi évek blogolása alatt nem láttunk, erre valami új kifejezést kéne kitalálni. Olyan tömény dózisban kapjuk az aranyat ettől a fotótól, hogy a gerincoszlopunkon kúszik fel a rosszullét.

De most akkor nem nézek oda, jöjjenek a számok.

Datta Phuge a neve ennek a drága aranyembernek, tizennégyezer dollárt költött az ingre, mégpedig azért, hogy vonzza a hölgyek figyelmét. (Lányok, ugye hogy elmennétek vele vacsorázni?) Huszonnégy karátos aranyból szőtték, amihez természetesen a nyakláncok és a karkötők úgy kellettek, mint egy falat kenyér, nélkülük szinte meztelennek érezné magát. 

article-2257209-16C051F1000005DC-920_634x822.jpg

"Tudom, hogy nem vagyok a világ legszebb férfija, de ezt a tényt biztosan elhomályosítja a hölgyek előtt ez az ing!" - mondja Phuge. Hát, egy dologban szerintünk világelső: az ízléstelenségben. Valahol ez is teljesítmény. És a komikus értéket látva és értékelve egy kicsit szomorú is.

(forrás: likecool)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr915017767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

that's it · http://onlymylife.com 2013.01.15. 14:56:20

Tavaly voltam Srilankan tok tisztaban vagyok hogy smint oltozkodnek ott meg Indiaba :
www.onlymylife.com/2013/01/divatot-nem-kell-diktalni.html?m=1

Nincs kozep reteg csak szegeny es gazdag nektek sikerult megtalalni a gazdagabbikat , bar egyet tudni kell ott ilyenekre tapadnak a nok ha tudjak van egy kis penzed akkor mindent megtesznek hogy kiszabaduljanak a nyomorusagbol , en megertem mind a 2 reteget .
Kedves szerzo ek HOrvathL nek ez meg uj volt bar ehez hasonlot lattam en eloben Doha sivatagaban ... Szivesen latnek olyan bejegyzeseket a blogon hogy orszagok stilusai ...
Udv . Baranya Janos .

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2013.01.17. 18:23:11

@that's it: Szia János!
Köszi a tippet, az "országok stílusai" ötlettel mi is szeretnénk valamit kezdeni, egyelőre csak ötlet szinten van meg a dolog, de lehetséges, hogy hamarosan külföldi olvasóink segítségét fogjuk kérni. Vagy olyanokét, akik hosszabban tartózkodtak külföldön és tudnak néhány adalékot mondani a helyiek öltözködéséről.
Üdv,
Laci
süti beállítások módosítása