2012.12.23

DIY: Készítsd el az év leggiccsesebb karácsonyi pulóverét!

HeStyle | 2012.12.23 10:00 | Szólj hozzá!


Már csak egyet kell aludnunk Szentestéig és van egy tippünk, ha a karácsonyfa alatt, az ajándékbontás közepette mi szeretnénk lenni a leggiccsesebb "kiegészítők" vagy, ha valami egészen rendhagyó, saját készítésű ajándékot szeretnénk adni ajándékba. Nem számít, hogy Apu a legszebb ingét vagy Anyu a legcsinosabb ruháját veszi fel és a Hugi órákig készült hajkölteménye is eltörpül majd a családi fényképeken, ha meglátják ezt a kandallós csendéletet megörökítő karácsonyi pulóvert rajtad, amely bátran indulhatott volna a december 13-án megrendezett  "Nemzetközi csúnyapulcsi napon".

kandallo.jpg

A most következő videóban lépésről-lépésre mutatja be nekünk a képen látható úriember ennek a giccses, kandallós-kutyás ünnepi pulóvernek az elkészítését, mely nem mondható éppen a legolcsóbb megoldásnak, hiszen egy iPad vagy egy tablet is szükségeltetik hozzá.
Kreatívok viszont bátran pótolhatják újságból kivágott képpel és a kutya is szabadon lecserélhető a még giccsesebb kiscicára vagy hintaszéken szunyókáló nagymamára. :)

Íme egy másik videó erről a háromdimenziós "csodáról":

Ha valaki úgy döntött, hogy nekiáll az elkészítésének és ne adj Isten még el is készül vele,
az mindenképpen küldjön nekünk róla fotót és ígérjük, hogy nem marad el a jutalma! :)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr914970397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása