2012.12.17

Bréking! Romeo Beckham a Burberry új modellje!

HeStyle | 2012.12.17 19:31 | 1 hozzászólás


David és Victoria Beckham fia, Romeo lett a Burberry vadonatúj, 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját népszerűsítő kampány modellje!
A 10 éves kisfiút a divatház kreatív igazgatója, Christopher Bailey személyesen választotta ki a fotósorozathoz és azt is elárulta, hogy igazi öröm volt együtt dolgozni a Beckham fiúval. Bár valószínűleg Romeo Beckham teljesen "ellopja" a show-t, de a Mario Testino által fotózott kampányban mellette még szerepel többek között Charlie France, Cara Delevigne és Max Rendell is
Meglepő és egyáltalán nem várt ez a hír, de mindenesetre igazán rendhagyó és piaci szempontokból kétségkívül nagyon okos döntés volt a Burberry választása, amikor Romeo Beckham-et válaszotta a divatmárka új arcának.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kampány?

romeo2.jpg

romeo.jpg

fotó: © Copyright Burberry/Testino

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr164970418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2012.12.19. 16:57:32

A srác helyes. Figyelemmel arra, hogy a felmenőinek van köze - nem kevés - a divathoz, nem meglepő.
süti beállítások módosítása