2012.11.30

Szárnyas Smart Jeremy Scott-tól

HeStyle | 2012.11.30 12:30 | 1 hozzászólás


Az extravaganciájáról híres Jeremy Scott divattervezőt kérte fel a Smart, hogy alakítsa át illetve "turbózza" fel a cég "ED" névre keresztelt elektromos modelljét.
Scott több hónapon át dolgozott az autó megjelenésén és végül ez a hófehér/króm színű Smart lett a végeredmény, amely természetesen megkapta a tervező talán egyik leghíresebbnek számító védjegyét,
a szárnyakat is. A legtöbbször cipőn használt szárnyak ezúttal az elektromos Smart hátsó lámpáiként funkcionálnak és valljuk be, kissé furán mutatnak. Ezt leszámítva viszont Jeremy Scott-hoz képest egészen letisztult és minimalista lett a design, nekünk főleg az autó belső tere tetszik.


Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Jeremy Scott-féle Smart?

jer3.jpeg

jer1.jpeg

jer2.jpeg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr854939311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.12.01. 08:59:25

hasonló a véleményem, csak erősebben fogalmazom meg: Azok a szárnyak extra gusztustalanok, elrondítják az egész autót, viszont a belseje extra jól néz ki.
süti beállítások módosítása