2012.11.06

Napi favorit: H.E. by Mango novemberi kollekció

HeStyle | 2012.11.06 16:00 | Szólj hozzá!


Megérkezett a H.E. by Mango legújabb, novemberi kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat, melyben ezúttal a cseh modell, Tomas Skoloudik segítségével ismerkedhetünk meg a spanyol cég e hónapban boltokba kerülő újdonságaival. A kínálat már javában a télre készül, a hidegebb hónapokhoz passzoló összeállítások, kabátok, pulóverek és kiegészítők jellemzik leginkább a kollekciót, mindezt egy letisztult, elegáns és egységes stílusvilágot követve. A novemberi kollekció a színvilágát tekintve is a letisztult vonalat követi: a szürke, fehér és fekete árnyalatai uralják a kínálatot, melyeket csak helyenként tör meg egy-egy élénkebb szín.
Ha minták, akkor novemberben a kockák a főszereplők a Mango-nál: több helyen is, például kiegészítőknél, ingeknél vagy éppen egy komplett öltönynél is visszaköszön ez a minta. 
Összességében, a H.E. by Mango új kollekciója ismét szinte tökéletesre sikerült: a kínálat nagyon "egyben van", a modellválasztás ismét nagyon jó, arról pedig már ne is beszéljünk, hogy bár még csak november eleje van, máris megjelent a lookbook.  Ez azért is fontos, mert például a Zara-nál még mindig a szeptemberi kollekciónál tartanak a frissítések során...
Nekem hónapról hónapra egyre nagyobb kedvencem a Mango férfivonala, azt sajnálom csak kicsit,
hogy hazánkba nem a teljes kollekció érkezik, hanem csak egy "válogatott", leredukált készlet.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a novemberi kollekció?

mangnov1.png

mangnov2.png

MANGNOV3.png

MANGNOV4.png

MANGNOV5.png

MANGNOV6.png

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr614893479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása