2012.10.04

H&M őszi kampány: Itt a folytatás!

HeStyle | 2012.10.04 14:35 | Szólj hozzá!


Újabb adag fotó érkezett a H&M 2012-es őszi/téli kollekcióját népszerűsítő kampányból, melyben ezútal Gabriel Gronvik modell látható a svéd fast-fashion márka új kínálatának néhány darabjában.
A Joel Rohdin által fotózott kampányban ezúttal az elegánsabb összeállítások kerültek előtérbe, melyek között a klasszikus szabásvonalú, kissé retrós hangulatú, ám színhasználatában és néhány apró, de különleges megoldásában modern, letisztult darabok a meghatározóak.
A mostani kampányban nekem leginkább a színek tetszenek, nagyon jól mutatnak a fotókon az általában együtt ritkán használt árnyalatok, mint például a narancs és zöld, de a burgundi-sötétkék és a barna-sárga-szürke színkombináció is remekül mutat.

Nektek mi a véleményetek?

gabhm1.jpeg

GAB-HM2.jpg

GAB-HM3.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr514819720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása