2012.09.27

Valentino őszi kampány

HeStyle | 2012.09.27 12:21 | 2 hozzászólás


Folytatjuk az őszi szezonra szóló kampányok bemutatását, melyben most a Valentino kerül sorra!
Az olasz luxusmárka 2012-es őszi/téli kollekcióját népszerűsítő kampányban ezúttal Benjamin Eidem modell látható, akit Pablo Arroyo örökített meg a fekete-fehér fotókon.
A kampányban látható összeállítások remekül tükrözik a Valentino új kollekciójának fő irányelveit:
a minimalista, letisztult stílust, a finom eleganciát, valamint a precíz, egyenes és modern szabásvonalakat, melyek rendkívül jól mutatnak a képeken.

Nektek hogy tetszik a kampány?

valentinoka1.jpgvalentinoka2.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr644806198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.09.27. 15:03:10

Unalmas. Így fekete-fehérben pláne.
Nagyon viccesek az oldalról készült fotók: Pipaszár lábak óriás cipőkkel és bokalengő nadrággal. Azt akarják, hogy bohócokként, vagy Charlie Chaplinként öltözzünk? Barom tervezők! Mikor basszák már meg a szar, erőltetett, bokalengő nadrágjaikat?

goodjohnwin 2012.09.30. 16:12:27

iszonyat...
már megint egy végstádiumban levő nemecsek ernő...

persze ha azt nézem, hogy ezeket a holmikat már rég nem európaiaknak gyártják, csak az orosz és arab gengszter vevőket veszítik el, a pénzes kínaiak viszont szimpatizálni tudnak ezzel a testképpel...
süti beállítások módosítása