2012.08.30

Beach hangulat a Louis Vuitton-nál

HeStyle | 2012.08.30 12:15 | Szólj hozzá!


Megérkezett a Louis Vuitton legújabb lookbook-ja, mely a 2013-as tavaszi/nyári pre-kollekciót mutatja be
Max Rendell és Joel Meacock modellek segítségével.
A beach hangulatú, kissé retrós lookbook-ban minden megtalálható, amire csak szüksége lehet a szezonban egy Louis Vuitton rajongónak: a sportosabb és lezserebb daraboktól kezdve, a hétköznapi és fiatalos ruhákon át, egészen az elegáns, klasszikus fazonú szettekig találunk darabokat a kínálatban. A színhasználat is igen széleskörű lett, a letisztult, hagyományos árnyalatok mellett feltűnik a nálunk abszolút favorit burgundi vörös (ami fehérrel és sötétkékkel párosítva valami elképesztően jól néz ki), sárga, narancssárga, sőt még néhány rózsaszín darabbal is találkozhatunk. Kiegészítők terén a táskák (köztük néhány sportosabb darab és hátitáska is szerepel) és a cipők a meghatározóak, de találunk még napszemüvegeket, sapkákat és kalapokat valamint fürdőlepedőket is.
Bár igen vegyes a kollekció és néhány összeállítás (főként a rózsaszín szettek) nem igazán tetszenek, összességében nézve mégis remek a kínálat, nekem főleg az elegánsabb és a letisztult színvilágú darabok tetszenek, na és persze a már említett burgundi vörös-fehér-sötétkék párosítású összeállítások. 
Néhány darabra (nehezen, de) tudnék nemet mondani, de a legtöbbre sajnos nem... :)

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?

A tovább után rengeteg fotót találtok!

lvsspre1.jpg

LVSSPRE2.jpg

LVSSPRE6.jpg

LVSSPRE7.jpg

LVSSPRE3.jpg

LVSSPRE4.jpg

LVSSPRE5.jpg

LVSSPRE8.jpg

LVSSPRE9.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr934741246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása