2012.08.16

A nap fotója: Michael Phels az Alapvető Értékek mellett

HeStyle | 2012.08.16 17:30 | Szólj hozzá!


Néhány napja már mutattunk egy kis ízelítőt belőle, de most végre megérkezett a hivatalos, nagy méretű fotó is Michael Phelps és Larissza Latinyina közös Louis Vuitton kampányából, mely az Alapvető Értékek címet viseli. A rendkívüli találkozás, amely kizárólag a Louis Vuitton kezdeményezésére valósulhatott meg, két generáció, két nemzetiség és két kultúra, ám mindenekelőtt az elmék találkozása.
Larissza Latinyina 1934-ben született Ukrajnában, a második világháború sötét napjaiban nőtt fel, de ezen továbblépve, több mint egy évtizeden átívelő pályájával a legmagasabb szinten képviselte a Szovjetuniót. Nem csak a legrangosabb nemzetközi versenyeken aratott győzelmeivel nyert elismerést, hanem kiemelkedő kedvességével és sportszerűségével is. 
Michael Phelps élete igazi amerikai álom: a szerényebb kezdetektől indulva hazája történelmének egyik legtöbbször kitüntetett sportolójává, többszörös világcsúcstartóvá vált. Az "Év Legjobb Úszója a Világon" címmel nem kevesebb, mint hat alkalommal tüntették ki, az amerikai úszólegenda, Mark Spitz pedig ezt mondta róla: “nem csak a legnagyobb úszó, [hanem] talán minden idők legnagyobb sportolója...a legnagyszerűbb versenyző, aki valaha is járt ezen a bolygón.”
A két sportlegenda találkozásakor szóba került eltérő hátterük, a dicsőség felé megtett útjuk, a legnagyobb pillanataik és maradandó emlékeik is, mely közben Annie Leibovitz fotós ragadta meg a beszélgetésükben rejlő varázst.

Az új Louis Vuitton Alapvető Értékek kampány 2012. augusztus 16-án jelent meg, a szlogen pedig így szól:
“Két különleges utazás. Csak egy odavezető út. Larissza Latinyina és Michael Phelps.
Egy tornász- és egy úszólegenda.”

phelps.jpeg

A Louis Vuitton Alapvető Értékek Kampánya Michael Phelps és Larissza Latinyina részvételével

A fotó kattintásra nagyobb lesz!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr404716024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása